Google+ atrage zilnic 625.000 de noi utilizatori

Data: 28/12/2011 | Autor: .

Reteaua de socializare Google+ a ajuns la 62 milioane de utilizatori, arata un studiu realizat de gigantul IT&C. Potrivit estimarilor lui Paul Allen, Google+ va ajunge, in 2012, la 400 de milioane de clienti.

Expertii afirma ca evolutia retelei de socializare se datoreaza in principal campaniei de promovare derulata de Google si mai putin arhitecturii software, una cu destule probleme care a necesitat update-uri.

Datele statistice arata ca reteaua Google+ a crescut din 13 iulie, cand avea 10 milioane de utilizatori, la 62 de milioane de clienti pe 27 decembrie.

In acest ritm, pe 1 ianuarie, reteaua va ajunge la 65,8 milioane utilizatori, iar pe 1 februarie va ajunge la 85,2 milioane.

GadgetReport.ro a scris ca, in ultimele zile, Google a modificat functiile de control, notificarile, a adus cateva modificari la Google+ Pages si a implementat noul photo lightbox.

O gaselnita interesanta este noul buton “volume slider” care permite utilizatorilor sa defineasca gradul de transparenta in fata prietenilor.

Google a mai introdus la capitolul photo lightbox facilitati de photo tagging, iar la Google+ Pages da mai nou posibilitatea ca numarul administratorilor sa fie de peste 50.

Vezi toate modificarile aduse Google+ in materialul video urmator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.