Google Cast devine Google Home. Încă un pas spre casa inteligentă

Data: 25/10/2016 | Autor: .

Google Cast devine Google Home. Încă un pas spre casa inteligentă

Google face încă un pas înainte în dezvoltarea conceptului Google Home, o platformă software menită să gestioneze toate gadgeturile inteligente din casă. După lansarea asistentului personal Google Home, a gadgetului Chromecast Ultra şi a routerului Google Wi-Fi, compania a decis să rebranduiască şi aplicaţia Google Cast, relatează GadgetReport.ro

Aplicaţia, redenumită Google Home, permite utilizatorilor să vadă, pe televizor, cu ajutorul unui Chromecast, conţinutul video de pe telefon, tabletă, PC sau laptop.

Iar cu un Chromecast audio conectat la o boxă normală, puteţi transforma orice sistem audio într-unul inteligent, conectat la internet, telefon şi tabletă, astfel că puteţi, de exemplu, să ascultaţi pe boxe muzica de pe smartphone.

Noua aplicaţie, care urmează să ajungă în platforma de aplicaţii Play în următoarele zile, integrează şi funcţia de control vocal a gadgeturilor şi software-urilor dezvoltate de Google.

Dacă te interesează să-ţi transformi televizorul sau sistemul audio într-unul inteligent,  nu îţi trebuie decât un gadget Chromecast, care costă între 120 şi 220 de lei. Odată ce l-ai conectat la gadgetul tău şi la routerul wi-fi, vei putea, de exemplu, să vezi pe ecranul TV filmele şi serialele de pe internet, fără să mai investeşti mii de lei într-un televizor SMART.

Detalii află dintr-un tutorial GadgetReport.ro, de AICI.

Google Cast devine Google Home

CITEŞTE ŞI:

Google Home. Asistentul personal pentru acasă costă 129 de dolari

Google Chromecast Ultra. Primul dongle care aduce 4K pe televizor

Google WiFi. Routerul inteligent cu care Google vrea să dea lovitura