Google+, inscrieri fara invitatie

Data: 20/09/2011 | Autor: .

 Google+ a dat drumul inscrierilor fara invitatie. Reteaua de socializare lansata de Google pe 28 iunie in versiune beta a atras, pana in prezent, peste 27 de milioane de utilizatori. Va puteti deschide un cont accesand acest link.

Potrivit comscore, site-ul de socializare Google+ a atras, in numai o luna de la lansare, 25 de milioane de utilizatori.

Daca Google+ isi mentine ritmul de crestere, va atinge pragul de 100 de milioane de useri mai repede decat orice alt serviciu.  Principalul concurent al Google+, Facebook, are, in prezent, aproximativ 750 de milioane de utilizatori. 

Trip Chowdhry, analist al companiei Global Equities Research afirma ca “migratia in Google + din Facebook e abia la inceput”.

Potrivit FindPeopleOnPlus si  SocialStatistics, citate de Gizmodo, peste 85% dintre utilizatorii retelei de socializare Google+ sunt barbati, comparativ cu o distributie aproape egala in cazul Facebook.

Reteaua Google+ este construita dupa o structura similara cu cea a Facebook, ce pune accent pe informatiile si fotografiile postate de utilizatori.

Din luna iunie si pana in prezent, Google a operat 100 de modificari la noua retea de socializare. Printre altele, Google a introdus si o aplicatie pentru sistemul de operare Android.

Va puteti conecta cu GadgetReport.ro pe google + accesand acest link.