Google Pixel 4, pregătit de lansare. Cele mai noi informații

Data: 8/10/2019 | Autor: .

Google Pixel 4, pregătit de lansare. Cele mai noi informațiiMai sunt numai câteva zile până la debutul oficial al lui Google Pixel 4, iar în presa internațională continuă să apară informații pe surse privind specificațiile oferite de noul flagship. 9to5Google scrie că Google Pixel 4 va fi, fără îndoială, cel mai bun telefon pentru fotografie din istoria seriei, relatează GadgetReport.ro

9to5Google a prezentat câteva exemple cu fotografiile realizate de noul smartphone, de o calitate foarte bună, atât pe zi cât și pe timp de noapte.

În modul portret, Google Pixel 4 se remarcă prin acuratețea culorilor și contrastul excelent.

Un alt mod de fotografiere introdus de Google Pixel 4 va fi Night Sight, care, din imaginile prezentate de 9to5Google, va oferi un plus de luminozitate.

Flagship-ul Google va include și Galaxy Mode, o facilitate care ne va permite să fotografiem stelele, iar exemplele prezentate sunt cu adevărat remarcabile.

Google Pixel 4 and 4 XL vor debuta pe 15 octombrie, în cadrul unui eveniment organizat la New York.

Noile telefoane vor avea ecrane de a 5.7-inch respectiv 6.3-inch, cu o rată de refresh de 90 Hz, procesoare Snapdragon 855, 6GB de RAM și baterii de 2,800 mAh respectiv 3,700 mAh.

Ambele telefoane vor include HDR Audio stereo, incărcare rapidă și un nou senzor frontal care, dincolo de funcția de deblocare 3D, va fi capabil să interpreteze gesturile utilizatorilor.

Pe partea din spate, cele două telefoane vor avea o suită dual-camera, cu un senzor DualPixel Autofocus de 12 MP și un altul telephoto de 16MP.

În cadrul evenimentului din 15 octombrie, Google va prezenta și noile generații Google Home Mini, Pixel Buds, Google Wi-Fi și laptopul Pixelbook Go.