Google Play Music devine mai deştept. Acces nelimitat pentru 22 lei/lună

Data: 14/11/2016 | Autor: .

Google Play Music devine mai deştept. Acces nelimitat pentru 22 lei/lună

Google a lansat noua versiune a serviciului de streaming audio Google Play Music. Patforma vine cu o nouă interfaţă şi o ofertă muzicală contextuală, în funcţie de preferinţele utilizatorilor. Accesul nelimitat la Google Play Music costă 22 lei/lună, relatează GadgetReport.ro

Google foloseşte, în noua variantă a aplicaţiei, o serie de algoritmi software, în genul celor utilizaţi şi de Netflix, care încearcă să înțeleagă preferințele utilizatorilor, pentru a le sugera muzica pe gusturile acestora.

Prin introducerea noilor algoritmi, Google Play Music nu doar reține ce melodii preferă utilizatorul, ci încearcă să înțeleagă de ce este preferată o melodie sau un gen muzical într-un anumit moment.

Sunt luate în calcul o serie de criterii, precum ziua săptămânii, intervalul orar, condiţiile meteo şi o serie de obiceiuri ce ţin de viaţa de zi cu zi, cum ar fi ora mesei, somnul, orele petrecute la serviciu şi activitatea sportivă.

Google Play Music are o nouă interfață, foarte simplă şi uşor de folosit, care scoate în evidenţă toate aceste facilităţi, grupate de clase de sugestii. În plus, oferă accesul la diverse setări audio, în funcţie de preferinţe.

Interesant şi important în acelaşi timp este că aplicaţia este capabilă să descarce automat piesele pe care software-ul le consideră preferate de utilizator, acestea putând fi ascultate şi în modul offline, adică fără conexiune la internet. Atenţie, este bine să setaţi ca piesele să fie descărcate doar de pe Wifi, pentru a evita consumul datelor din abonament.

Google Play Music este disponibil şi în România, la preţul de 22 de lei. Pe lângă librăria vastă de piese muzicale (35 de milioane de piese) şi posturi de radio, aplicaţia permite utilizatorului să asculte propriile melodii salvate pe serverele Google (50.000 de piese).

Puteţi încerca aplicaţia gratuit, timp de 30 de zile. Detalii aflaţi de AICI.