Scarlett Johansson face furori în trailerul SF-ului Ghost In The Shell

Data: 14/11/2016 | Autor: .

Scarlett Johansson face furori în trailerul SF-ului Ghost In The Shell

Primul trailer pentru Ghost In The Shell, unul dintre cele mai aşteptate filme SF din 2017, a devenit viral pe internet. În numai câteva ore, clipul video lansat de DreamWorks și Paramount, cu Scarlett Johansson în rolul principal, a adunat peste 1 milion de vizualizări, relatează GadgetReport.ro

Avand drept ilustraţie muzicală un cover al melodiei „Enjoy the Silence” a celor de la Depeche Mode, adaptarea cinematografica dupa una dintre cele mai cunoscute francize japoneze inspirata din manga, creata de Masamune Shirow, urmareste aventurile maiorului Motoko Kusanagi (Scarlett Johansson), un cyborg în serviciul Sector 9, într-un oraş super tehnologizat din 2029.

ghost-in-shell-gadgetreport-roRegizat de Rupert Sanders, (Snow White And The Huntsman), Ghost In The Shell prezintă o realitate în care întreaga lume este conectată la o reţea globală, iar tehnologia informatică a avansat până la punctul în care oamenii posedă implanturi cibernetice, tehnologie ce le permite să interacționeze cu reţeaua globală.

Scarlett Johansson joacă rolul unui cyber-politist, o fostă fiinţă umană ce a avut un accident teribil şi acum foloseşte o proteză cibernetică pentru întregul corp. Eroina este implicată într-o luptă contra cyber-terorismului pe parcursul căreia trăieşte o serie de revelaţii legate de viaţa anterioară şi de existenţa din prezent.

Din distributia filmului cu influenţe cyberpunk mai fac parte Juliette Binoche, Michael Pitt, Takeshi Kitano, Pilou Asbaek, Kaori Momoi şi Chin Han.

Adaptarea Ghost In The Shell, va fi lansată în cinematografe pe 31 Martie 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.