Orange Black Friday 2016. Oferte pentru telefoane, abonamente şi smartwatch-uri

Data: 11/11/2016 | Autor: .

Orange Black Friday 2016. Oferte pentru telefoane, abonamente şi smartwatch-uri

Orange va lasa campania Orange Black Friday 2016 pe 18 noiembrie. Până pe 27 noiembrie, clienţii vor putea alege tot felul de gadgeturi, de la telefoane, tablete, abonamente şi smartwatch-uri, la preţuri reduse, relatează GadgetReport.ro

În cadrul campaniei Orange Black Friday 2016, compania propune o gamă variată de smartphone-uri de la producătorii Samsung, Apple, Blackberry, HTC, Huawei, LG, Sony, Microsoft Lumia și Orange, accesorii și gadgeturi precum smartwatch-uri, brățări fitness, camere foto și video Polaroid, boxe bluetooth, căști, baterii externe și multe altele.

În perioada campaniei Orange Black Friday 2016, utilizatorii vor avea parte de transport gratuit pentru telefoanele achiziționate, deblocare gratuită pentru orice telefon achiziționat la preț standard, retur gratuit în primele 30 de zile de la livrare, posibilitatea de a plăti în rate, iar punctele Thank You vor valora cu 50% mai mult la cumpărăturile online.

Interesant este că, între 11 și 18 noiembrie, vizitatorii site-ului vor putea să voteze câte un produs pe care își doresc să îl achiționeze cu discount, printr-un mecanism simplu. Toți cei care își exprimă preferința pentru unul dintre produse se vor putea bucura de ofertele speciale de Black Friday cu două ore înainte de startul oficial al campaniei, pe 18 noiembrie, de la ora 08:00, iar cei care nu își găsesc produsul preferat în ofertă vor fi recompensați cu reduceri pentru telefoanele și accesoriile disponibile.

Mai multe detalii despre campania Orange Black Friday 2016 sunt disponibile pe www.orange.ro/blackfriday.