The Simpsons a prezis alegerea lui Trump acum 16 ani

The Simpsons a prezis alegerea lui Trump acum 16 ani

Alegerea lui Donald Trump in functia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii a fost prezisă de serialul de televiziune ”The Simpsons” în urmă cu 16 ani, în episodul ”Bart to the Future” din cel de-al 11-lea sezon al show-ului, relatează GadgetReport.ro

În acel episod, personajul Bart Simpson are o viziune despre un viitor în care, peste 30 de ani, sora lui, Lisa, este aleasă preşedinte, preluând conducerea SUA după un mandat dezastruos al predecesorului ei, Donald Trump.

”The Simpsons” prezintă aventurile membrilor unei familii din clasa de mijloc americană – Homer, Lisa, Bart şi Lisa Simpson. ”The Simpsons” ironizează aproape tot ce ţine de cultura populară americană, majoritatea personajelor fiind stereotipuri.

Urmariti mai jos imaginile din clipul „The Simpsons a prezis alegerea lui Trump acum 16 ani”, realizat de GadgetReport.ro

Candidatul republican, Donald Trump, a câştigat scrutinul prezidenţial din Statele Unite, depăşind pragul de 270 de electori federali.
Americanii au ales pe 8 noiembrie cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, dar şi noii membri ai Camerei Reprezentanţilor şi o treime din Senat.

In discursul de dupa anuntul castigarii presedintiei, candidatul republican, Donald Trump a promis unificarea naţiunii americane după campania electorală care a creat clivaje, mulţumindu-i adversarei democrate Hillary Clinton pentru serviciile în folosul Statelor Unite.

„Vă mulţumesc foarte mult. Tocmai am primit un telefon din partea secretarului de Stat Hillary Clinton. Ne-a felicitat pe toţi. Am felicitat-o şi eu pentru campanie, pentru că a luptat din răsputeri, a lucrat din greu, îi datorăm foarte mult pentru serviciile depuse pentru ţara noastră”, a declarat Donald Trump.

„Este momentul să ne unim, pentru a fi o naţiune unită. Mă angajez să fiu preşedintele tuturor americanilor. Pentru cei care au ales să nu mă susţină, lansez un apel de a colabora pentru unificarea ţării”, a adăugat Trump.

„Vom reface infrastructura”, a mai promis Trump, adăugând că are, alături de echipa sa, un plan economic extraordinar. „Vom avea cea mai puternică economie din lume”, a subliniat el.

„Niciun vis nu este prea mare, nicio provocare nu este prea mare. Nimic din ce vrem pentru viitorul nostru nu este de neatins. (…) Trebuie să revendicăm destinul ţării noastre şi să ţintim sus”, a spus Trump.
Republicanul a subliniat că doreşte parteneriate, nu conflicte.

Preşedintele-ales al Statelor Unite a dat asigurări că Administraţia de la Washington va avea politici amicale în relaţiile cu toate ţările care vor să aibă politici amicale cu Statele Unite.

„Vom începe imediat să lucrăm pentru naţiunea americană”, a spus Trump. Nu în ultimul rând, acesta a spus că este o onoare pentru el să fie preşedintele acestei ţări.