Grand Theft Auto V. Jocul care asteapta vanzari de 1 miliard de dolari (VIDEO)

Data: 18/09/2013 | Autor: .

gtav-gadgetreportNoul joc Grand Theft Auto V, lansat zilele trecute si in Romania, va inregistra in primele 30 de zile de la lansare vanzari de 1 miliard de dolari, estimeaza expertii citati de BGR. Pentru Rockstar, producatorul jocului, se anunta cea mai buna afaceri din istorie.

“Avand in vedere succesul seriei pe console ne așteptam ca GTA V sa depaseasca GTA IV la vanzari si sa genereze 1 miliard de dolari din vanzarile retail, inca din prima luna de la lansare”, a declarat analistul Robert W. Baird, Colin Sebastian, pentru Gamespot.

Precedenta serie, GTA IV, a fost vanduta in 11 milioane de exempare in prima luna de la lansarea din aprilie 2008. De atunci, jocul a fost comercializat in 25 de milioane.

RockStar a investit in dezvoltarea si promovarea noului joc 250 milioane de dolari, estimeaza expertii de la Sterne Agee & Leach Inc.

Jocul il puteti cumpara, in Romania, la preturi cumprinse intre 199 si 249 lei. Detalii aflati de aici

Cel de-al cincilea episod al seriei Grand Theft Auto se desfasoara in metropola moderna Los Santos: intreg orasul este impanzit de guru autoproclamati, de personaje dubioase care viseaza sa devina vedete si de celebritati a caror faima este de mult apusa.

In mijlocul acestei lumi dominate de criza economica si reality show-uri de duzina jucatorii ii vor intalni pe cei trei protagonisti ai jocului. Fiecare dintre ei reprezinta un alt tip de criminal: Franklin este un borfas de strada care vrea sa se imbogateasca cat mai usor si repede, Michael este un escroc retras care vrea doar putina liniste, iar Trevor este un maniac violent si imprevizibil.

Din cauza unor evenimente neprevazute ei ajung sa formeze o echipa nu tocmai obisnuita, care se angajeaza intr-o serie de activitati deosebit de riscante, in speranta de a se imbogati peste noapte.