Grand Theft Auto V, primul joc auto full 3D?

Data: 14/11/2011 | Autor: .

Rockstar Games pregateste in mare secret lansarea celei de-a cincea serii din celebrul joc Grand Theft Auto. Potrivit surselor citate de presa internationala, jocul, ce va fi lansat in prima jumatate a anului viitor, va beneficia de o grafica spectaculoasa si, cel mai probabil va avea o versiune 3D.

Primul trailer, lansat pe 2 noiembrie, a dezvaluit numai o mica parte din capacitatile jocului. Filmul prezinta personajul principal care cauta o viata linistita in orasul Los Santos, o versiune virtuala a Los Angeles-ului. Bineinteles, situatia scapa de sub control, iar eroul trece printr-o serie de evenimente pline de suspans si adrenalina.

Grand Theft Auto V va avea o varianta single player si una multiplayer online.

Expertii in jocuri speculeaza ca simplitatea trailerului si lipsa oricaror ale informatii legate de acest joc sugereaza ca Rockstar Games cauta sa dea lovitura, iar secretele tehnologice sunt bine tinute sub control.

Grand Theft Auto V este asteptat cu nerabdare de milioane de gameri din intreaga lume. Asta mai cu seama ca au trecut patru ani de la lansarea GTA IV, cel mai bine vandut produs din lume. Rockstar Games a incasat in prima zi de vanzari, 310 milioane de dolari, in urma vanzarii a peste 3,6 milioane de exemplare.