Grand Theft Auto V: San Andreas vine pe tablete si smartphone-uri (VIDEO)

Data: 27/11/2013 | Autor: .

gtav-gadgetreport-486x304

Noul joc Grand Theft Auto V: San Andreas va ajunge in decembrie si in versiunile pentru tabletele si telefoanele cu Android, iOS (Apple) si Windows Phone, relateaza Engadget. Pentru Rockstar, producatorul jocului, GTA V este cel mai bine vandut joc din istoria companiei, cu incasari totale, inclusiv de marketing, de peste 2 miliarde de euro.

 Potrivit Rockstar, jocul va fi rulat pe dispozitivele mobile intr-o versiune optimizata, care va permite o experienta video si audio fara intreruperi si extrem de antrenanta.

Daca ati jucat versiunea de consola, asteptati-va si la cateva surprize, dezvoltatorii pregatind o serie de “artificii” care pot fi realizate doar cu ajutorul dispozitivelor tip touch-screen.

Despre ce este vorba vom afla cu ocazia lansarii oficiale, insa tindem sa credem ca Rockstar va folosi senzorii de miscare ale gadgeturilor de tip tablete si telefoane.

Cel de-al cincilea episod al seriei Grand Theft Auto se desfasoara in metropola moderna Los Santos: intreg orasul este impanzit de guru autoproclamati, de personaje dubioase care viseaza sa devina vedete si de celebritati a caror faima este de mult apusa.

In mijlocul acestei lumi dominate de criza economica si reality show-uri de duzina jucatorii ii vor intalni pe cei trei protagonisti ai jocului. Fiecare dintre ei reprezinta un alt tip de criminal: Franklin este un borfas de strada care vrea sa se imbogateasca cat mai usor si repede, Michael este un escroc retras care vrea doar putina liniste, iar Trevor este un maniac violent si imprevizibil.

Din cauza unor evenimente neprevazute ei ajung sa formeze o echipa nu tocmai obisnuita, care se angajeaza intr-o serie de activitati deosebit de riscante, in speranta de a se imbogati peste noapte.