TOP 10 – cele mai interesante jocuri pentru vacanta de Craciun (VIDEO)

Data: 5/12/2013 | Autor: .

dead

Mai sunt numai cateva zile pana la vacanta de Craciun si Anul Nou, perioada in care, mai cu seama ca vremea se anunta potrivnica, ce poate fi mai placut decat sa stai in fata televizorului sau calculatorului si sa joci un joc.

2013 a fost un an excelent pentru pasionatii genului, fiind lansate zeci de game-uri excelente. GadgetReport.ro va prezinta un top al celor mai interesante 10 jocuri pe care le puteti cumpara in prezent din magazine.

Ordinea este una aleatorie, nu reprezinta un clasament.

1. Dead Rising 3

Platform: Xbox One

Daca vreti sa va faceti un cadou special de Craciun, noua consola de jocuri XBox One este o varianta excelenta.  N-ar trebui sa ratati  Dead Rising 3, probabil cel mai bun joc disponibil pentru aceasta platforma.

2. FIFA 14

Platforma: 3DS, PS2, PS3, PS4, PS Vita, Wii, PC, Xbox 360, Xbox One

Jocul nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este disponibil in toate formatele, pentru toate consolele de jocuri .

3. Killzone: Shadow Fall

 • Platforma: PS4Daca v-ati cumparat noua consola PlayStation 4, este obligatoriu sa aveti acest joc. Este, fara indoiala, unul dintre cele mai spectaculoase din acest an.
 • 4. Skylanders SWAP Force
 • Platforma: 3DS, PS3, Wii, Wii U, Xbox 360, PS4, Xbox OneJocurile de actiune nu mai sunt de mult doar pentru copii. Noul Skylanders  este disponibil pentru toate platformele si va permite o experienta tonica si antrenanta.5. Super Mario 3D World
 • Platforma: Wii USuper Mario 3D World  nu mai are nevoie de nicio prezentare. Legendarul joc are o editie speciala pentru  Wii U. Sincer, consola nu merita, dar jocul este foarte bun.6. Grand Theft Auto V
 • Platforma: PS3, Xbox 360

  Ce mai poti spune despre unul dintre cele mai cunoscute jocuri cu masini din istorie. GTA a ajuns la un nivel grafic si spectacular care va va tine, cu siguranta, ore bune in fata ecranului.

  Dezvoltat de creatorii seriei GTA, Rockstar North, Grand Theft Auto V are un gameplay bazat pe misiuni si multiplayer online, in care actiunea se desfasoara in orasul Los Santos, dar si in imprejurimile acestuia (dealuri, plaje si regiuni rurale).

  7. Assassin’s Creed Black Flag

 • Platforma: PS3, Xbox 360, PC, Wii U, PS4, Xbox OneAssassin’s Creed IV: Black Flag provoacă entuziaștii la o luptă pentru supraviețuire pe mare și pe uscat, care surprinde prin personajele inedite și noua poveste palpitantă. Dezvoltat de mai multe studiouri Ubisoft, printre care şi cel din Bucureşti, Assassin’s Creed IV: Black Flag plasează jucătorul în anul 1715, pe vremea când pirații făceau legea și amenințau marile puteri din Europa. Luptele pe mare se împletesc cu cele de pe uscat, rezultatul fiind un game-play exploziv, diferit de episoadele anterioare.8. Batman: Arkham Origins
 • Platforme: PC, PS3, Wii U, Xbox 360Eroul din Batman nu mai are nevoie de nicio prezentare.  Daca ati jucat  Arkham Asylum sau Arkham City, Arkham Origins cu siguranta va va surprinde placut.Le depaseste cu  mult, atat la capitolul story cat  mai ales din punct de vedere al graficii.Acțiunea are loc pe munții Paektu-San din Nordul Coreei, unde tânărul Bruce Wayne va da testul suprem. Jucătorii vor lupta pe o serie de hărți dintre care una exotică (o pădure de bambus) și într-o mănăstire din vârful unui munte, unde le vor fi testate abilitățile în arte marțiale. Fanii vor lupta împotriva unor inamici noi pe drumul spre bătălia finală împotriva mentorului său Kirigi.

  9. Battlefield 4

 • Platforma: PC, Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4

  Battlefield 4 este genul de definire a blockbuster-ului de actiune realizat in momentele care estompa linia dintre joc si glorie. Alimentat de puterea de ultima generatie si fidelitate engine-ului Frostbite 3, Battlefield 4 ofera o experienta visceral, dramatica, spre deosebire de orice alta.

 • Platforma: PC, PS3, Xbox 360, Wii U, Xbox One, PS4

  Cel mai nou episod din legendara franciza, Call of Duty: Ghosts te va surprinde cu misiunile sale pline de adrenalina, cu grafica si sunetul, cu optiunile noi aduse de dezvoltatori. E un joc care, cu siguranta, da dependenta. In sensul pozitiv al cuvantului.