Top 10 – cele mai urmarite clipuri din jocuri (VIDEO)

Data: 11/12/2013 | Autor: .

video-game-controllers-625x263-c

2013  a fost un an excelent pentru pasionatii de jocuri video. Au fost lansate zeci de titluri spectaculoase,  de la Grand Theft Auto V la Call of Duty: Ghost Reveal, si tot in acest an si-au facut debutul noile console Xbox One si PlayStation 4.

Nu este de mirare, astfel, ca printre cele mai urmarite clipuri pe youtube se regasesc si cele care prezinta jocurile si noile console.

Mashable a intocmit un top cu cele mai accesate clipuri video din acest domeniu. Interesant este ca in clasament si-au facut loc doua materiale realizate de PewDiePie, cel mai in voga canal de Youtube dedicat jocurilor, cu 17 milioane de abonati.

 

1.„PlayStation 4” by PlayStation

Trailerul oficial ce a anuntat lansarea PlayStation 4 a fost cel mai urmarit clip video de catre pasionatii jocurilor, dovada cele 31 de milioane de accesari pe youtube.

2. „Grand Theft Auto V: Official Gameplay Video” by Rockstar Games

Primul  gameplay trailer pentru Grand Theft Auto V a adunat 29 de milioane de vizualizari pe youtube.

3. „OUTRAGEOUS ENDING! – Mad Father 

Clipul „Let’s Play”, ce prezinta ultimul capitol din  Mad Doctor, a adunat peste 27 de milioane de vizualizari.

4. „League of Legends Cinematic: A Twist of Fate” by League of Legends

Clipul ce prezinta excelentul joc League of Legends a adunat peste 24 de milioane de accesari.

5. „Official Call of Duty: Ghost Reveal Trailer” by Call of Duty

Noul episod din celebra serie Call of Duty a fost dezvaluit in aprilie 2013 si de atunci clipul sau de promovare a adunat peste 21 de milioane de vizualizari.

6. „League of Legends Music: Get Jinxed” by League of Legends

League of Legends are peste 45 de milioane de jucatori inregistrati la nivel mondial, asa ca era absolut logic ca si clipul sau de promovare sa adune aproape 20 de milioane de vizualizari pe youtube.

7. „Battlefield 4: Official 17 Minutes ‘Fishing in Baku’ Gameplay Reveal” by Battlefield

Cea de-a patra serie a jocului  Battlefield a facut furori, dovada vanzarile spectaculoase. Clipul de prezentare, lansat in martie, a atras peste 16 milioane de vizualizari pe yotube.

8. „FUNNY GAMING MONTAGE” by PewDiePie

PewDiePie are cei mai multi fani pe youtube, asa ca nu este de mirare ca doua dintre clipurile sale sunt prezente in top. Cel aflat pe locul 8 prezinta un montaj cu imagini spectaculoase din  Amnesia: The Dark DescentBullyGTA IV si alte jocuri.  Materialul a adunat peste 16 milioane de vizualizari.

9. „Official PlayStation Used Game Instructional Video” by PlayStation

Clipul care prezinta utilizatorilor PlayStation 4  cum sa share-uiasca jocurile a atras peste 14,5 milioane de vizualizari pe Youtube.

10. „Minecraft Mini-Game: Cops N Robbers!” by Sky Does Minecraft

In fine, ultimul loc in clasamentul celor mai urmarite clipuri video din jocuri este ocupat de  „Let’s Play”, un material realizat pe baza jocului  Minecraft . A adunat peste 12,7 milioane de vizualizari pe Yotube.