TheLotter. Cum sa joci de pe telefon la loteriile din intreaga lume

dmDaca sunteti pasionati ai jocurilor de loterie, aveti sansa sa jucati, direct de pe telefon, la peste 70 de loterii internationale si sa cumparati bilete la 45 de jocuri din intreaga lume.

Pentru asta trebuie sa aveti un telefon iPhone sau o tableta iPad si sa descarcati aplicatia gratuita din iTunes – theLotter.

Aplicația, ce poate fi descarcata de AICI, are 8,7 MB si, odata instalata, va va ajuta sa cumparati bilete loto online si sa va verificati rezultatele gratie interfatei simple si intuitive.

Aplicatia va ofera accesul direct la peste 75 de extrageri loto din intreaga lume, printre care EuroMillionsEurojackpotSuperEnalottoUS Powerball și  La Primitiva , jocuri care ofera, de regula, cele mai mari jackpoturi, de zeci si chiar sute de milioane de euro.

screen568x568 (1) Cu ajutorul theLotter va veti putea seta si alerte personalizate pentru a vă asigura că nu ratați nici o extragere importantă și informații loto pentru a putea prognoza următorul câștig.

Astfel veti fi avertizati la timp pe telefon sau tableta la ce data se desfasoara loteriile, ce premii sunt puse la bataie si la cat au ajuns jackpot-urile. In plus, veti putea verifica, in timp real, rezultatele loto si alte informatii despre extrageri.

Noi ne-am instalat aplicatia si va putem spune ca interfata se misca foarte bine, iar toate informatiile sunt securizate, asa ca nu veti avea surprize.

EuroMillions și Eurojackpot sunt cele mai populare jocuri loto prono ale Europei, la extragerile cărora participă cetățeni din mai multe țări europene.

Tragerile EuroMillions sunt rezultatul colaborării dintre organizațiile loto oficiale din Austria, Belgia, Franța, Irlanda, Luxemburg, Portugalia, Spania, Elveția, și Marea Britanie. Asta face ca premiile acestei loterii campioane a Europei să fie incomparabil mai mari decât cele oferite de jocurile unei singure țări. Periodic, loteria europeană organizează extrageri speciale, numite SuperDraw, ocazii cu care aruncă în joc super jackpoturi, a căror valoare de început este de 100 de milioane de euro.

Powerball și Mega Millions sunt cei doi coloși loto ai Americii. Premiile lor cu adevărat fantastice pot schimba viața oricui, și nu vorbim aici numai despre jackpoturi. Premiile de categoria a II-a a ambelor loterii multi-statale au o valoare colosală de 1 milion $, care poate crește și mai mult dacă se folosește opțiunea de multiplicare Power Play, respectiv Mega Plier.

screen568x568 (2) screen568x568 (3) screen568x568 (4) screen568x568