HBO Max, din 2020. Warner Media concurează Netflix, AppleTV+ și Disney+

Data: 30/10/2019 | Autor: .

HBO Max, din 2020. Warner Media concurează Netflix, AppleTV+ și Disney+

WarnerMedia a anunțat că pregătește lansarea unui nou serviciu de streaming, HBO Max, ce va debuta în luna mai 2020. Succesorul lui HBO Go va avea o interfață îmbunătățită și va oferi utilizatorilor peste 10.000 de ore de filme, seriale și documentare la prețul de 14,99 dolari pe lună, relatează GadgetReport.ro

HBO Max este răspunsul WarnerMedia la concurența tot mai acerbă din segmentul serviciilor de streaming. Dincolo de Netflix și Amazon Go, pe piață vor fi lansate, în perioada următoare, AppleTV+ și Disney+.

În tentativa de a-și păstra un segment substanțial din piața de content digital, WarnerMedia a anunțat investiții de 4 mld. dolari în achiziția și producția de programe, astfel că noul HBO Max va include peste 1800 de filme și între 69 și 88 de producții originale, dublu față de oferta din prezent.

Interfața a fost, de asemenea, îmbunătățită, astfel ca experiența de utilizare să fie optimă indiferent de gadgetul cu care este redat serviciul – telefon, tabletă, televizor etc.

HBO Max va include, în premieră, și un software special, în stilul Netflix, care va analiza preferințele utilizatorilor și le va oferi recomandări de vizionare.

HBO Max va debuta cu 31 de seriale noi, alte 38 de serii ale unor seriale deja lansate pe HBO Go, astfel că, la momentul lansării, în mai 2020, vor fi disponibile peste 10.000 de ore de filme și seriale.

Printre hiturile noului serviciu se vor afla celebrul Jocker, South Park, Rick and Morty, Friends, The Big Bang Theory , The Gilded Age, The Nevers și spinoff-ul Game of Thrones, intitulat ,,House of the Dragon’’.

În ofertă se vor mai afla și toate producțiile DC universe, de la Superman la Batman și celelalte producții cu super-eroi lansate în ultimii ani.

În 2021, WarnerMedia își propune să aducă pe HBO Max un număr de 88 de producții originale, rivalizând, la acest capitol, doar cu Netflix.

HBO Max va costa 14,99 dolari pe lună. Interesant este că abonații HBO sau HBO Go vor beneficia de noul serviciu gratuit, urmând să plătească noul tarif după o perioadă promoțională.

WarnerMedia speră că HBO Max își va aduce între 75-90 de milioane de utilizatori în următorii doi ani.