Noul trailer video Star Wars The Mandalorian, viral pe internet

Data: 29/10/2019 | Autor: .

Noul trailer video Star Wars The Mandalorian, viral pe internetDisney a lansat al doilea trailer video pentru Star Wars The Mandalorian, serialul cu iz western SF pe care îl va lansa împreună cu noul serviciu de streaming Disney+, pe 12 noiembrie. Clipul video a adunat peste 10 milioane de vizualizări în primele 5 ore de la lansare, relatează GadgetReport.ro

Noul clip video vine să ofere și mai multe detalii despre rolul jucat de Pedro Pascal, vânătorul de recompense repoziționat drept erou pozitiv în primul serial Star Wars din istorie.
În Star Wars The Mandalorian, serial produs de Jon Favreau, cunoscut pentru Iron Man și The Jungle Book, Pedro Pascal joacă rolul unui războinic galactic care luptă pentru diverse cauze în Galaxie.

Disney speră să îl transforme pe The Mandalorian într-un personaj pozitiv, pe care, bineînțeles, să îl folosească în scopurile sale comerciale.

„După Jango şi Boba Fett, încă un războinic al universului Star Wars îşi face apariţia. Acţiunea din The Mandalorian se petrece după căderea Imperiului şi înainte de apariţia Primului Ordin. Vom urmări aventurile pline de pericole ale unui pistolar singuratic de la marginea galaxiei, departe de autoritatea Noii Republici”, a scris Favreau pe contul său de Instagram.

Primul episod al seriei este regizat de Dave Filoni (The Clone Wars și Star Wars Rebels), în timp ce celelalte vor fi regizate de Taika Waititi (Thor: Ragnarok) Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa și Deborah Chow (“Jessica Jones”).

Serviciul de streaming Disney+ va fi lansat pe 12 noiembrie și va concura cu Netflix, Amazon și HBO GO, urmând să ofere filme și seriale produse de Disney, Marvel şi Pixar.

Abonamentul la Disney+ a fost stabilit la 6,99 dolari pe lună sau la 69,99 dolari pe an. Astfel că cine achiziționează abonamentul pentru 12 luni va plăti, în medie, 5,83 dolari pe lună. În următorii doi ani, Disney + va ajunge în toată lumea, inclusiv în România.

La fel ca Netflix, Disney + va include setări personalizate, profiluri individuale și posibilitatea de a descărca filme și seriale pentru a putea fi urmărite offline.

Disney + va fi disponibil pe o „gamă largă de dispozitive mobile și conectate”, inclusiv console de jocuri, gadgeturi media streaming și televizoare inteligente 4K HDR.

Disney oferă celor care se înscrie în faza de precomandă posibilitatea de a plăti un abonament de 69,99 dolari annual sau de 6,99 dolari pe lună, cu primele șapte zile de acces gratuit. Astfel că cine achiziționează abonamentul pentru 12 luni va plăti, în medie, 5,83 dolari pe lună. Nu au fost anunțate, pentru moment, alte promoții.

În România, Disney permite înscrierea adresei de email pe platforma Disneyplus.com, însă fără să ofere alte detalii.

Toate filmele și serialele de pe Disney+. Un clip video maraton