Toate filmele și serialele de pe Disney+. Un clip video maraton

Data: 15/10/2019 | Autor: .

Toate filmele și serialele de pe Disney+. Un clip video maraton

Disney a lansat un clip video special, cu o durată de peste 3 ore, în care prezintă imagini și detalii despre întreaga ofertă de filme și seriale ce va fi disponibilă la lansarea serviciului de streaming Disney+, pe 12 noiembrie, relatează GadgetReport.ro

Disney + va oferi peste 500 de filme și mai mult de 7500 de episoade ale unor seriale dezvoltate de Disney, Pixar, Marvel și National Geographic. În exclusivitate, Disney+ va difuza toate cele 30 de sezoane ale The Simpsons.

Utilizatorii Disney + vor avea acces, totodată, la întreaga colecție Disney Signature, animațiile Pixar și filmele și serialele Star Wars.

Disney anunță că va dezvolta, de asemenea, un conținut original dedicat serviciului de streaming. The Falcon and The Winter Soldier de la Marvel Studios, documentarul Into the Unknown: Making Frozen 2, noul serial Star Wars – The Mandalorian și filmul animat The Phineas and Ferb Movie se află printre vedetele noului serviciu Disney+, care va include mai mult de 25 de serii originale și 10 filme originale în primul său an.

Abonamentul la Disney+ a fost stabilit la 6,99 dolari pe lună sau la 69,99 dolari pe an. Astfel că cine achiziționează abonamentul pentru 12 luni va plăti, în medie, 5,83 dolari pe lună. În următorii doi ani, Disney + va ajunge în toată lumea, inclusiv în România.

La fel ca Netflix, Disney + va include setări personalizate, profiluri individuale și posibilitatea de a descărca filme și seriale pentru a putea fi urmărite offline.

Disney + va fi disponibil pe o „gamă largă de dispozitive mobile și conectate”, inclusiv console de jocuri, gadgeturi media streaming și televizoare inteligente 4K HDR.

Disney oferă celor care se înscrie în faza de precomandă posibilitatea de a plăti un abonament de 69,99 dolari annual sau de 6,99 dolari pe lună, cu primele șapte zile de acces gratuit. Astfel că cine achiziționează abonamentul pentru 12 luni va plăti, în medie, 5,83 dolari pe lună. Nu au fost anunțate, pentru moment, alte promoții.

În România, Disney permite înscrierea adresei de email pe platforma Disneyplus.com, însă fără să ofere alte detalii.

Disney pregătește noile premiere din Războiul Stelelor: Star Wars: Episode IX și serialul The Mandalorian