HOMTOM HT7. Un smartphone interesant, la 170 de lei!

Data: 14/12/2015 | Autor: .

HOMTOM-HT7

Daca vrei un smartphone cu Android, ecran mare şi performanţe tehnice optime, nu trebuie să vă cheltuiţi un salariu sau să îl cumpăraţi în rate şi să plătiţi astfel mai mult decât face. Trebuie doar să căutaţi cele mai bune variante, iar telefonul pe care vi-l prezentăm astăzi, HOMTOM HT7, este una dintre ele.

Chiar dacă numele nu vă spune nimic, aflaţi că startup-ul care îl produce este printre cei mai buni din China, iar vânzările sale au crescut spectaculos în ultimii ani. De ce? Pentru că s-a axat pe telefoane cu dotări bune şi preţuri fără concurenţă.

HOMTOM HT7 vine cu un ecran IPS de 5,5 inchi, cu rezoluţia HD ( 1280 x 720 pixeli), prins într-un cadru cu margini metalice şi capac care poate fi scos şi, astfel, îi poţi schimba bateria şi să-i adaugi un card SD.

HOMTOM-HT7 gadgetreport

Telefonul este propulsat de un procesor quad core MTK6580 Quad Core 1.0GHz şi 1 GB de RAM, configuraţie care, împreună cu procesorul video Mali-400MP, vor asigura o experienţă Android 5.1 fără întreruperi.

Spaţiul de stocare are 8 GB însă poate fi extins până la 64 GB cu un card de memorie.

La capitolul camere, HOMTOM HT7 prezintă dotări peste medie, oferind în primul rând un senzor Samsung de 8 MP, cu flashlight şi auto focus şi o cameră de selfie extrapolată la 5 MP.

HOMTOM-HT7 gadgetreport.ro

Ca orice telefon chinezesc de ultimă generaţie, HOMTOM HT7 include Bluetooth 4.0, GPS şi dual-sim, fapt care vă permite să aveţi două numere de telefon simultan.

Mai mult decât atât, telefonul are o baterie de 3000 de mAh capabilă să îi asigure o autonomie de până la 3 zile.

Telefonul este vândut în două variante de culoare – alb şi negru- de cunoscutul portal IT Everbuying.net într-o promoţie specială între 15 şi 21 decembrie, la preţul de numai 39,99 dolari, adică 170 de lei. Primiţi gratuit şi o husă din silicon şi o folie. Oferta este disponibilă AICI.

Preţul este unul incredibil de mic, iar cum telefonul are performanţe optime, noi credem că poate fi un cadou excelent de Moş Crăciun.

HOMTOM-HT7 gadgetreport baterie