HONOR prezintă HONOR Magic4 Lite, primul telefon cu tehnologie SuperCharge

Data: 19/05/2022 | Autor: .

HONOR prezintă HONOR Magic4 Lite, primul telefon cu tehnologie SuperCharge

HONOR continuă prezentarea portofoliului local prin anunțarea noului smartphone HONOR Magic4 Lite, parte din seria HONOR Magic4. Modelul HONOR Magic4 Lite impresionează prin tehnologia SuperCharge de 66W, care permite încărcarea bateriei de la 0 la 50% în doar 15 minute și până la 81% în 30 de minute.

HONOR Magic4 Lite, echipat cu baterie de 4800 mAh , oferă până la 16.8 ore de explorare a platformelor de socializare, 12.8 ore de utilizare a aplicațiilor video sau 25.6 ore de apeluri audio, toate cu o singură încărcare.

HONOR Magic4 Lite utilizează tehnologia inovatoare de încărcare cu fir HONOR SuperCharge de 66W, alimentând dispozitivul de la zero la 50% în doar 15 minute și de la zero până la 81% în doar 30 minute.

Design compact cu rame de top super înguste

 HONOR Magic4 Lite a fost proiectat pentru a avea o structură compactă cu rame super înguste, o grosime de numai 8,05 mm și o greutate de doar 189g, devenind un dispozitiv subțire, ușor, portabil, care poate încăpea cu ușurință în buzunare înguste sau genți de mici dimensiuni.

Noul HONOR Magic4 Lite a fost proiectat cu rame super înguste de 1,05 mm, fiind cu 40% mai înguste decât majoritatea smartphone-urilor din aceeași categorie. Astfel, dispozitivul oferă un raport ecran-corp excepțional de 94% și o experiență de divertisment imersivă.

Ecran HONOR FullView de 6,81 inchi 

 Modelul HONOR Magic4 Lite este dotat cu un ecran HONOR FullView de 6,81 inchi, care afișează 16,7 milioane de culori, oferind utilizatorilor o experiență realistă de vizionare.

Cu performanțe îmbunătățite și o experiență mai cursivă de derulare, HONOR Magic4 Lite 5G permite o rată de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz, care oferă o experiență de vizionare și gaming extrem de imersivă.

 Qualcomm® Snapdragon® 695 5G


HONOR Magic4 Lite 5G este unul dintre primele smartphone-uri din industrie echipate cu Snapdragon® 695 5G, un procesor avansat de 6 nuclee susținut de GPU Qualcomm® Adreno™ și de procesorul Qualcomm® Kryo™ 660. Prin intermediul acestor caracteristici de top, HONOR Magic4 Lite duce tehnologia 5G la nivel global.

Cel mai nou smartphone HONOR este echipat cu HONOR RAM Turbo (8GB+2GB), o tehnologie HONOR care convertește o parte din memoria flash în RAM, ceea ce înseamnă că un spațiu de 8GB RAM poate fi extins la 10GB RAM. Această tehnologie este posibilă prin comprimarea aplicațiilor și proceselor ce rulează pe fundal atunci când utilizatorii schimbă aplicația folosită, asigurându-se că aceștia pot prelua un apel video, pot scrie un mesaj, în timp ce aplicațiile rulează în continuare pe fundal.

 

Cameră triplă pentru capacități excepționale de fotografiere și filmare video

Inspirându-se din seria HONOR Magic, HONOR Magic4 Lite are un design al camerei simetric unic, evocând un sentiment de echilibru și armonie. HONOR Magic4 Lite 5G se mândrește cu o cameră triplă puternică de 48 MP, care conține o cameră Bokeh Sensing de 2 M și o cameră Macro Sensing de 2 M cu bliț LED, care, împreună, le permit utilizatorilor surprinderea imaginilor uimitoare.

Funcția Dual View Recording

HONOR Magic4 Lite poate realiza înregistrări video 1080P, cu o rezoluție de 1920*1080 pixeli. De asemenea, noul telefon dispune de funcția Dual View Recording, care permite utilizatorilor să înregistreze simultan două perspective diferite folosind atât camera frontală, cât și camera principală din spate. Ideal pentru creatorii de conținut începători, Micro Movie Mode oferă o soluție de editare simplă și fără întreruperi, care îmbină automat filmările video, fără a fi necesară utilizarea aplicațiilor terțe.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați magazinul online HONOR pe www.hihonor.com/ro .

 

Telefoanele Honor, lansate în România. Vedetele, seria HONOR Magic4 și smartphone-ul HONOR X8