Hotel Transylvania 2 face furori în cinematografele din SUA

Data: 28/09/2015 | Autor: .

Filmul Hotel Transylvania 2 înregistrează cel mai bun debut din septembrie, din istoria cinematografelor din Statele Unite. Producţia celor de la Sony Pictures Animation a adunat 47,5 milioane de dolari în weekendul premierei, relatează hollywoodreporter.com.

Filmul Hotel Transylvania 2, a cărui producţie a costat 80 de milioane de dolari, a mai strâns alte 29,2 milioane de dolari din America Latină, Asia şi Orientul Mijlociu, iar experţii susţin că filmul ar putea aduna peste 500 de milioane de dolari în următoarea perioadă.

În Hotel Transylvania 2, lucrurile s-au schimbat puțin în ultima vreme: politica strictă a lui Dracula care acceptă doar monștri în hotel s-a mai relaxat, iar hotelul își deschide porțile și oamenilor.

Dar în spatele cavourilor închise, Dracula este neliniștit deoarece adorabilul său nepot, jumătate vampir, jumătate om, Dennis, nu dă semne că ar fi și vampir. Așa că, în timp ce Mavis își vizitează socrii umani (și are și ea parte de un șoc cultural), bunicul vampir Dracula își cheamă prietenii Frank, Murray, Wayne și Griffin pentru a-l supune pe Dennis unor antrenamente speciale.

Însă nimeni nu știe că foarte bătrânul și morocănosul Vlad e pe cale să facă o vizită familiei. Când Vlad află ca strănepotul său nu este de sânge pur și că oamenii pot să stea acum la Hotel Transylvania, lucrurile o iau un pic razna.

Pe coloana sonoră a filmului Hotel Transylvania 2 veți recunoaște vocile lui Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice), Steve Buscemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray) și Mel Brooks (Vlad).

Adam Sandler, Allen Covert și Ben Waisbren sunt producători executivi, iar Robert Smigel semnează scenariul.

Continuarea animaţiei de succes Hotel Transilvania va fi proiectată, în premieră naţională, la cea de-a treia ediție a DRACULA FILM FESTIVAL, eveniment ce va avea loc în perioada 7 – 11 octombrie la Braşov.