HP Expressions, o noua gama de mouse-uri

Data: 1/08/2012 | Autor: .

HP lanseaza in aceasta luna pe piata romaneasca noile variante ale mouse-ului wireless HP X4000. Gadgetul este de acum disponibil in cinci versiuni noi: Scrap Metal, Cowa Bunga, Poppy, Zebra Fade și Colour Splash.

Noile modele incorporeaza un senzor laser care le menține conectate la calculator chiar și la o distanța de noua metri, devenind astfel un accesoriu indispensabil, atat pentru studenți, cat și pentru profesioniști.

Marginile din cauciuc ofera confort și aderența, atat pentru persoanele dreptace, cat și pentru cele stagace, iar setarile sale de energie asigura o durata de viața a bateriei de pana la 30 de luni.
Alexandre Herchcovitch, faimosul creator de moda brazilian, a creat și o ediție limitata pentru HP Wireless Mouse cu un model stilizat, inspirat de dantela.

Un nou rucsac pentru laptop

HP propune, pe de alta parte, noul rucsac HP Signature, esențial pentru studenții care se pregatesc sa inceapa un nou an școlar.

Rucsacurile HP Signature au interiorul captușit pentru a proteja orice notebook, numeroase compartimente pentru organizarea accesoriilor și bretele confortabile pentru a fi ușor de transportat. Rucsacul HP Signature este potrivit pentru majoritatea notebook-urilor de 40,6 cm (16 inch) și are o baza cu o captușire ranforsata pentru mai multa siguranța și protecție.

Accesoriile ideale pentru cei mereu in mișcare și ambițioși, geanta de laptop HP Slim și husele HP Top-Load și HP Authentic Top-Load au un design sofisticat și sunt captușite și intarite special pentru a proteja orice notebook-uri.

Gențile au exterior rezistent la apa, barete de umar detașabile, manere moi și pana la 11 buzunare spațioase pentru organizarea ușoara a accesoriilor. Atat gențile, cat și husele HP se potrivesc pentru notebook-uri cu dimensiuni de la 35,6 cm (14 inch) la 40,6 cm (16 inch).

HP a anuntat si disponibilitatea unor noi camere web HP, care pot efectua apeluri video la rezoluție de pana la 1080p in full HD. Aceste camere web sunt compacte și permit utilizatorilor sa efectueze apeluri video, sa filmeze și sa fotografieze cu o rezoluție de pana la 12 MP, și apoi sa uploadeze cu un singur click conținutul pe Facebook, Twitter, YouTube și Flickr. Designul flexibil le permite utilizatorilor sa fixeze camerele web oriunde ar avea nevoie de ele și sa le roteasca pana la 360 de grade. Camerele web HP 5210 și HP 3310 dispun de software care permite apeluri video intre trei persoane.

 

De asemenea, acestea incorporeaza trei butoane pentru acces rapid la funcțiile de baza. Camerele HP servesc nevoilor tuturor utilizatorilor: de la modelul HP 1300, dedicat familiilor si pana la modelul HP 5210 pentru utilizatorii care iși doresc o experiența full HD. Varful de gama, HP HD 5210 a fost certificat de Skype™ și dispune de tehnologie H.264 de ultima generație pentru streaming video clar, fara intarzieri.

Toate produsele vor fi disponibile in Romania din data de 6 august in reteaua partenerilor autorizati HP.