HP lansează noi laptopuri, PC-uri și monitoare profesionale

HP a anunțat o nouă gamă de laptopuri, desktopuri și monitoare dotate cu ultimele generații de procesoare și periferice. Cel mai spectaculos este, fără îndoială, HP ProBook 635 Aero G7, un laptop ușor și performant.

 

Laptopul HP ProBook 635 Aero G7 vine într-o carcasă compactă, dar puternică și destul de ușoară, de mai puțin de un kilogram. Partea de metal are peste 62% dintre componentele mecanice realizate din materiale reciclabile.

 HP ProBook 635 Aero G7 este gândit să ofere utilizatorilor productivitate acasă, la birou sau în mișcare. HP Sure View Reflect îi ajută pe utilizatori să lucreze discret, Wi-Fi 6 și 4G LTE facilitează o conectare ușoară, iar tastatura oferă o experiență de utilizare silențioasă.

Laptopul include cele mai noi procesoare mobile AMD Ryzen™ 4000, procesoarele opționale mobile Ryzen PRO 4000 Series și cea mai nouă placă grafică integrată AMD Radeon™.

HP ProBook 635 Aero G7 este așteptat în noiembrie. Prețul va fi disponibil curând.

 

HP ProBook 600 G8 și HP ProBook 400 G8 PC

HP introduce, de asemenea, seriile HP ProBook 600 G8 și HP ProBook 400 G8 PC concepute pentru profesioniștii din companiile aflate în dezvoltare, care se mută de la birou în sala de conferințe și acasă. Cu un design optimizat și posibilitatea de a alege procesoare quad-core de generație 11 Intel® Core™, cele mai noi PC-uri ProBook 600 și ProBook 400 continuă să ofere performanța comercială, securitatea și durabilitatea de care utilizatorii au nevoie.

 

HP ProBook 600 G8 PC Series va fi disponibil din noiembrie la un preț începând de la € 1.169.

HP ProBook 400 G8 PC Series va fi disponibil din noiembrie la un preț începând de la € 719.

 

Desktopul mini HP EliteDesk 805 G6

HP a lansat noile desktop-uri Elite și Pro proiectate să răspundă cerințelor unei zile de lucru cu multe sarcini.

PC-urile din seria HP EliteDesk 805 G6 oferă o carcasă îmbunătățită pentru un look modern și un plus de flexibilitate, cu opțiuni de extensie pentru personalizare. Acustica HP Run Quiet Design reduce nivelul de zgomot pentru a le permite utilizatorilor să se concentreze, iar capacitatea VR-ready facilitează volume de muncă la performanță înaltă.

  • Desktopul mini HP EliteDesk 805 G6 este un PC compact, performant, potrivit într-un birou aflat într-un spațiu deschis atunci când este conectat cu display-ul Mini-in-One.
  • HP EliteDesk 805 G6 Small Form Factor face parte din prima clasă business din lume de desktop-uri de mici dimensiuni (SFF) cu AMD și capacitate drive duală M.2.

 

HP EliteDesk 805 G6 Desktop Mini PC va fi disponibil din noiembrie.

 

 

HP ProDesk 405 G6

Seria de PC-uri HP ProDesk 405 G6 dispune de cele mai noi procesoare AMD Ryzen™ PRO SeriesDesktop[2] pentru performanță puternică și opțiuni diverse, având un design mai silențios și eficient din punct de vedere al consumului de energie, pentru afacerile în dezvoltare.

 

Monitoarele de conferință HP E24d și E27d

Având în vedere că aproape jumătate dintre angajați lucrează de acasă fără un set-up de birou ideal, iar 60% dintre angajații care lucrează la distanță nu au un birou dedicat, HP introduce noi monitoare gândite pentru o bună colaborare și pentru optimizarea spațiului.

Monitoarele de conferință HP E24d și E27d oferă utilizatorilor tot ceea ce au nevoie pentru a colabora virtual. Aceste monitoare compatibile cu Zoom facilitează accesul utilizatorilor la video-conferințe cu webcam pop-up integrat, microfon și speaker bar atașat, fără a mai fi nevoie să cumpere sau să conecteze alte accesorii. Această soluție compactă pentru birou vine cu posibilitate de andocare, astfel că, printr-un singur cablu, utilizatorii pot conecta laptopul și toate accesoriile necesare profitând de puterea de 100W USB-C®.

Pentru productivitate rapidă, monitorul touch HP E24t G4 FHD le permite utilizatorilor să interacționeze cu conținutul de pe ecran, fără a lăsa urme pe suprafața acestuia. Profită de set-up-ul ideal pentru un spațiu de lucru confortabil cu HP Eye Ease, care oferă lumină albastră fără a afecta acuratețea. Mai mult de 80% din plasticul folosit este reciclat, 100% provenind din surse sustenabile, iar ambalajul este reciclabil.

 Monitoarele de conferință HP E24D și E27D G4 vor fi disponibile din noiembrie la un preț de € 366 și, respectiv, € 489.  Monitorul touch HP E24t G4 va fi disponibil din decembrie.