HP Pavilion Wave şi HP Elite Slice reinventeaza computerele desktop

Data: 3/09/2016 | Autor: .

HP Pavilion Wave

HP a anunţat lansarea a două noi PC-uri, HP Pavilion Wave şi HP Elite Slice, despre care afirmă că reinventează computerele tradiţionale pentru casă sau birou. Gadgeturile au un look neobişnuit, sunt propulsate de procesoare Intel Core din generaţia a şasea , vor ajunge pe piaţă în septembrie şi vor costa între 629 şi 699 euro, relatează GadgetReport.ro

HP Pavilion Wave este destinat celor care îşi doresc un PC pentru spaţii mici. Are un design compact şi eficient de 360°, fiind cu 85% mai mic decât un PC tradiţional, cu dimensiuni de 6,81 inch (17,29 cm) x 6,62 inch (16,81 cm) x 10,29 inch (26,13 cm).

HP Pavilion Wave 1Modelul triunghiular conţine trei zone principale pentru componente: placa de bază pe o parte, hard drive-ul pe cea de-a doua parte şi componentele termice pe partea a treia. Sistemul termic foloseşte conducte de căldură pentru a scoate căldura din placa de bază şi din placa video, împingând-o în sus, pentru a păstra temperatura constantă.

Desktopul HP Pavilion Wave este construit în jurul unui sistem audio avansat pentru muzică, filme şi chat-uri web. Acesta combină forma triunghiulară cu un reflector parabolic inovator şi cu un difuzor integrat în partea de sus a PC-ului, pentru experienţe audio 360°.

Sistemul Audio 360° Multi-Direcţional emite sunet clar pe toate frecvenţele, graţie microfonului inclus în aparat, fiind reglat de B&O Play.

HP Pavilion Wave permite până la două display-uri 4K. Gadgetul prezintă a 6-a generaţie de procesoare pentru desktop Intel® Core™ i5 quad-core şi are o capacitate mare de stocare de până la 1 TB HDD5 sau 2 TB HDD5, un SSD5 opţional de 128 GB şi până la 8 GB memorie de sistem DDR4.Opţional, placă grafică dedicată AMD Radeon™ R9 M470 pentru editare foto şi video sau jocuri.

HP Pavilion Wave are trei port-uri USB 3.0, un port USB 3.1 Type-C pentru transfer de date, un port HDMI, un DisplayPort, Gigabit Ethernet şi un jack pentru microfon/ căşti. Gadgetul include şi suport Cortana cu două microfoane duale.

HP Pavilion Wave va fi disponibil în România începând cu luna septembrie, cu un preţ de pornire de 699 euro.

 

HP Elite Slice, primul desktop modular de business

HP Elite Slice

HP Elite Slice este cel mai compact desktop HP. Este proiectat pentru a moderniza spaţiul de lucru, răspunzând la schimbările mediului de lucru datorită noilor capacităţi de colaborare. Design-ul său modular dispune de curbe de culoare neagră mată, cu accente de cupru. Echipamentul permite utilizatorilor să aleagă fie o componentă prestabilită, fie multiple alte componente pentru a adăuga funcţionalitate, inclusiv Collaboration Cover sau Wireless Charging Cover6, fie module precum Audio Module sau OOD (Optical Drisk Drive), pentru un PC cu aspect plăcut, unic pentru fiecare companie şi angajaţii săi.

Echipamentul este foarte mic şi puternic, avand doar 6,5 inch (16,51 cm) x 1,38 inch (3,5 cm) x 6,5 inch (16,51 cm) şi cântărind numai 1,04 kg. Design-ul fără cabluri conferă un mediu de lucru ordonat, deoarece utilizatorii nu vor mai separa cabluri conectate în perete pentru a alimenta fiecare componentă.

La fel ca HP Pavilion Wave, noul HP Elite Slice include cea de-a şasea generaţie de procesoare Intel® Core™ i7, 35W.

Acesta este primul computer de business alimentat de la un ecran prin intermediul unui cablu USB 3.1 Type-CTM, cu un display compatibil cu acest tip de cablu, inclusiv noul monitor Quad HD9 HP EliteDisplay S240uj. Display-ul este dotat cu încărcare wireless integrată şi USB Type-CTM pentru a completa perfect desktop-ul.

Gadgetul include un port Ethernet, modul Wi-Fi integrat11 şi antene, un port HDMI şi un DisplayPort™ pentru alimentarea mai multor ecrane.

HP Elite Slice 1Funcţia HP Collaboration Cover transformă desktop-ul într-un telefon Microsoft Skype for Business, pentru apeluri10 rapide, cu taste tactile, iar HP Wireless Charging Cover permite încărcarea wireless, pentru a elimina cablurile de încărcare şi pentru a asigura alimentarea telefoanelor mobile şi a device-urilor. Livrarea sistemului Wireless Charging Cover va începe în prima jumătate a anului 2017 şi necesită configurare din fabrică.

HP Elite Slice dispune DE HP Audio Module, un sistem care permite teleconferintelor foarte clare, prin reglajul audio de la Bang & Olufsen, difuzorul cu un design de 360°, microfonul dual, care funcţionează de la cinci metri distanţă, şi software-ul HP Noise Cancellation.

Gadgetul include şi HP ODD Module, un sistem de back-up rapid şi facil pentru arhivarea fişierelor şi pentru acces la conţinut legal pe CD-uri şi DVD-uri.

HP Elite Slice va fi disponibil în România începând cu luna septembrie, cu un preţ de pornire de 629 euro.