HTC Desire 10. Cum arata noile smartphone-uri taiwaneze

Data: 20/09/2016 | Autor: .

HTC Desire 10. Cum arata noile smartphone-uri taiwaneze

Taiwanezii de la HTC au lansat noua serie de telefoane HTC Desire 10, in variantele pro și lifestyle. HTC Desire 10 lifestyle va fi disponibil din a doua parte a lunii octombrie, la 299 euro, in timp ce HTC Desire 10 pro va putea fi cumparat începând cu luna noiembrie, relateaza GadgetReport.ro

A56DJ - Desire 10 lifestyle - Handset - Image - Global

A56DJ – Desire 10 lifestyle

HTC Desire 10 vine cu un profil metalic, cu contur auriu puternic contrastant, subliniind și definind finisajul mat al smartphone-ului.

Conturul îmbracă marginile dispozitivului, încadrând ecranul Full HD (1080p) de 5,5 inch al versiunii HTC Desire 10 pro sau cel HD (720p) de 5,5 inch al variantei HTC Desire 10 lifestyle, și contrastând cu carcasele de culoare Stone Black sau Polar White, pentru ambele variante.

Pe spatele variantei HTC Desire pro se află un senzor de amprente: senzorul îți securizează dispozitivul, dar ți-l și deblochează rapid, cu o simplă atingere a degetului.

Senzorul îți recunoaște amprenta din aproape orice unghi și poziție, și îți permite chiar să-ți faci selfie-uri – e suficient să pui degetul pe senzorul de amprente pentru a face rapid o fotografie sau un videoclip selfie.

Noua platforma propune un procesor octa-core pentru modelul pro și un procesor quad-core pentru Lifestyle.

A56DJ - Desire 10 lifestyle

A56DJ – Desire 10 lifestyle – Handset – Image – Global

HTC Desire 10 lifestyle vine cu 3 GB de RAM și 32 GB spațiu de stocare, iar HTC Desire 10 pro cu 4 GB și 64 GB spațiu de stocare.

Ambele variante au suport pentru card SD, oferindu-ți până la 2 TB de memorie suplimentară.

HTC Desire 10 pro se remarca la capitolul foto&video, cu camera principală de 20 MP. Sunt incluse funcții pro, pentru ca tu să ai control de nivel DSLR asupra fotografiilor tale, și opțiuni presetate utile, precum modul sport și modul de noapte, care-ți permit reajustarea rapidă a setărilor camerei foto.

Funcțiile avansate, precum stabilizarea electronică inteligentă a imaginii, îți oferă videoclipuri clare chiar și dacă îți tremură mâna, iar funcția HDR Auto de pe ambele camere foto îmbină imagini multiple într-o singură fotografie clară, perfectă chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Și, ca să nu ratezi niciun cadru al vieții mereu pe repede înainte, autofocalizarea cu laser îți permite realizarea cu ușurință a unor imagini clare și bine focalizate.

HTC Desire 10. Cum arata noile smartphone-uri taiwaneze

Noul HTC Desire 10 pro plusează cu o camera foto selfie de 13 MP. Desire 10 pro vine cu un nou mod panoramic pentru selfie-uri. Modul Panoramă Selfie ultra-superangular de 150° al noului HTC Desire 10 pro este suficient pentru a încadra o întreagă echipă de fotbal și nu numai. Folosirea ecranului ca bliț ajută automat la realizarea de selfie-uri mai luminoase în orice condiții de iluminare, fie zi sau noapte, înăuntru sau afară.

A56DJ - Desire 10 lifestyle

A56DJ – Desire 10 lifestyle

Noua serie HTC Desire 10 ofera solutia de sunet HTC BoomSound™ Hi-Fi Edition de pe HTC 10. Cu suport pentru sunet Hi-Res, HTC Desire 10 lifestyle îți redă melodiile, filmele și jocurile favorite la o calitate a sunetului uluitoare, clară și de înaltă rezoluție, prin difuzoarele stereo externe sau prin căștile audio, cu ajutorul unui amplificator încorporat puternic.

A56DJ - Desire 10 lifestyle

A56DJ – Desire 10 lifestyle

Varianta HTC Desire 10 pro include și profilul audio HTC BoomSound, cu un bas tunător și înalte pătrunzătoare.

Construite pe baza celei mai recente versiuni de HTC Sense, ambele variante de HTC Desire 10 sunt complet personalizabile, pentru a se potrivi personalității tale.

Configurația HTC Freestyle elimină afișarea tip grilă de pe ecran și te lasă să fii creativ. Poți muta iconițele, etichetele și widget-urile în orice loc. Le poți stratifica, suprapune, grupa și nu numai. Poți chiar asocia etichetele cu aplicații, pentru a elimina complet iconițele de pe ecran. Ecranul de pornire îți aparține – folosește-l cum îți place.

A56DJ - Desire 10 lifestyle

A56DJ – Desire 10 lifestyle

De la animale de companie sau sălbatice și arhitectură, la sport, călătorii și multe altele, HTC Teme ajută noul HTC Desire 10 pro să-ți reprezinte personalitatea și interesele, pentru ca tu să ai un telefon unic – la fel ca tine.

Noua serie propune un acumulator de 3000 mAh pentru Desire 10 pro și unul de 2700 mAh pentru Desire 10 lifestyle, variante care le asigură o autonomie de minim o zi.