HTC intarzie vanzarile super-smartphone-ului One (VIDEO)

Data: 13/03/2013 | Autor: .

HTC_One

HTC a anuntat oficial ca este nevoita sa intarzie cu doua saptamana debutul vanzarilor celui mai spectaculos model de smartphone pe care l-a produs vreodata.

Potrivit unor oficiali ai companiei, vanzarile modelului One vor debuta pe 29 martie si nu pe 15 martie, asa cum a fost anuntat anterior.

Informatia a fost confirmata de un retailer din Marea Britanie care a primit un comunicat oficial din partea HTC.

Nu se stie, pentru moment, care este cauza intarzierilor, presa internationala, citata de BestGadgetReport.com, relatand ca ar putea fi o problema de management de productie.

Cantarind numai 143 grame, HTC One vine cu un ecran full HD de 4.7-inch, la 468ppi, un procesor quad-core de 1.7GHz Snapdragon, 2GB de RAM, un spatiu de stocare de 32GB/64GB si o baterie puternica, de 2300mAh.

Telefonul, realizat din aluminiu, si cu un profil de numai 9,3 mm, impresioneaza, de asemenea, prin sunetul stereo spectaculos de 93db oferit de cele doua difuzoare si camera “ultrapixel” de 4 MP, capabila sa inregistreze la 1080p@30fps.

La capitolul minusuri includem, din start, bateria de 2300 mAh care nu poate fi schimbata.

HTC One include LTE, NFC, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4 si GPS cu GLONASS. Telefonul ruleaza Android 4.1.2 si urmeaza sa fie upgradat la 4.2.2.

HTC One va fi lansat pe piata  in negru, rosu si argintiul. Pretul nu a fost anuntat, pentru moment.  Pana la lansarea oficiala din Romania, ne-am amuzat cu mesajul cel putin inedit lansat de HTC odata cu acest telefon – “Încearca-L Fă”, “Ce te va inpira”

htconefa

Mesajul a fost ulterior corectat de HTC.