HTC lanseaza Desire X, un smartphone mid-level de 4 inchi

Data: 30/08/2012 | Autor: .

Taiwanezii de la HTC aleg sa stea intr-un con de umbra in acest an la IFA Berlin, singurul device prezentat de ei la show-ul de tehnologie din Germania fiind Desire X, un smartphone Android din gama mid-range cu un display de 4 inchi.

Specificatiile modelului prezentat de HTC nu se compara cu cele ale altor smartphone-uri ca Galaxy Note 2, ATIV S, Xperia T sau Optimus G, prezentate in ultimele zile la IFA Berlin, taiwanezii alegand sa se concentreze prin acest dispozitiv pe segmentele entry si mid-level.

Smartphone-ul vine echipat cu un procesor neimpresionant, Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, iar restul specficatiilor sunt, la randul lor, modeste. Display-ul de 4 inchi ofera o rezolutie de numai 800×480 pixeli, iar camera foto de 5 megapixeli si sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich nu reusesc, la randul lor, sa convinga.

Singurele elemente care diferentiaza device-ul celor de la HTCsunt cei 25 GB de stocare Dropbox pe care cumparatorii ii primesc gratuit, si sunetul Beats.

Desire X va fi disponibil din septembrie 2012 si, avand in vedere specificatiile, pretul va fi probabil unul foarte competitiv.

Mai multe amanunte si fotografii, pe Engadget.