HTC pregateste lansarea noului HTC One. Vezi cum va arata super-telefonul (VIDEO)

Data: 20/03/2014 | Autor: .

htc-oneA inceput numaratoarea inversa pana la cel mai asteptat eveniment al primaverii in industria IT&C. Taiwanezii vor lansa pe 25 martie noul HTC One, un telefon despre care se anticipeaza ca va fi mai bun decat Galaxy S5 si iPhone 6.

Dupa ce au castigat, in 2013, titlul de telefonului anului cu HTC One, taiwanezii spera se repete performanta si in 2014.

Iar din informatiile pe surse prezentate, pe larga, in ultima vreme de GadgetReport.ro, au toate sansele sa aspire la acest titlu.

Noul smartphone HTC One 2014, cu nume de cod HTC M8, va fi numit The All New One. Gadgetul va avea un ecran de 5 inch la 1080p, un procesor Snapdragon 800 la 2,5 Ghz si 2 sau 3 GB de RAM.

HTC One va fi dotat cu un senzor foto/video revolutionar, cu doua lentile si un LED inovator, in doua nuante.

Camera de pe HTC One foloseste o tehnologie ultrapixel imbunatatita, despre care taiwanezii spun ca ar fi superioara celei utilizate de concurentii de la Samsung, Sony, LG si Apple.

Astfel ca telefonul ar fi capabil sa gestioneze mult mai bine conditiile de lumina scazuta astfel ca vom putea face fotografii excelente chiar si pe intuneric. Ramane de vazut.

Noul HTC One va fi lansat in trei variante de culoare, argintiu, negru si auriu. Pana sa vedem daca se va ridica, cu adevarat, la nivelul asteptarilor, nu ne ramane decat sa savuram   teaserele video lansate de HTC.

HTC One va fi lansat pe 25 martie la Londra si New York si va fi disponibil, cel mai probabil, imediat in magazine, fapt confirmat de Carphone Warehouse, un retailer din Marea Britanie.

Potrivit unor imagini care prezinta o brosura cu noul telefon, noul HTC One 2014 ar urma sa coste 760 de dolari, fara abonament, pret cu aproape 6% mai mic decat cel al principalului sau rival Samsung Galaxy S5.

In bani romanesti, inseamna in jur de 2400 de lei, in timp ce Samsung Galaxy S5 costa 3100 lei. Ramane de vazut daca acesta va fi pretul final. Sa nu uitam ca, pe langa pretul din Occident, trebuie adaugat si TVA-ul urias de la noi, de 24%.

Detalii despre preturile smartphone-ului Galaxy S5 aflati de aici

Noul telefon a pus pe jar sefii de la Samsung care pregatesc un nou Galaxy S5 “Premium”, iar cei de la Apple au grabit lansarea noului iPhone 6.

Dupa prezentarea video de 12 minute, neoficiala, si pe care o vedeti in clipul de mai jos, motivele sunt lesne de inteles.