Huawei lansează laptopul MateBook D16 și telefonul Mate Xs 2

Data: 24/06/2022 | Autor: .

Huawei a lansat noul smartphone pliabil HUAWEI Mate Xs 2, laptop-ul HUAWEI MateBook D16 de 16 inch, tableta HUAWEI MatePad Paper, prima tabletă cu ecran E-ink, nova Y70 și nova Y90, două noi modele din familia de smartphone-uri Nova și căștile HUAWEI FreeBuds Pro 2, cel mai nou produs din gama de dispozitive audio.

 

HUAWEI MateBook D16 – laptopul de 16 inch

Dispunând de ecranul mare de 16 inch, HUAWEI MateBook D16 oferă suficient spațiu pentru lucru și facilitează gestionarea mai multor sarcini simultan. Gama MateBook este alimentată de procesorul Intel® Core™ H-Series de a 12-a generație cu TDP de până la 40 W, RAM cu două canale și unitate SSD de mare viteză, care gestionează perfect și eficient scenarii de utilizare complexe și multitasking cum ar fi analiza datelor, compilarea codurilor, deschiderea mai multor pagini web, diagrame sau PowerPoint, permițând utilizatorilor să vizualizeze conținutul mai ușor pe o zonă de afișare mai mare, fără compromisuri în materie de performanță. În plus, cu modelul D16, experiențele devin și mai eficiente datorită gestionării fișierelor pe mai multe dispozitive și a funcției de căutare AI, care permit transmiterea mai ușoară a fișierelor între computer, smartphone și tabletă, depășind barierele de partajare a datelor între dispozitive. Mai mult, utilizatorii pot fi productivi în mișcare, datorită portabilității ridicate a modelului HUAWEI MateBook D16 cu corp metalic ușor și greutate similară cu cea a laptopurilor tradiționale de 15,6 inch.

HUAWEI nova Y70 și nova 90 

Huawei prezintă și noi smartphone-uri din gama medie: nova Y70 și nova Y90. Primul dispozitiv, nova Y70 surprinde utilizatorii cu o baterie puternică de 6000 mAh care necesită încărcare doar de două ori pe săptămână, în timp ce nova Y90 se încarcă până la 50% în doar 30 de minute, datorită tehnologiei HUAWEI SuperCharge de 40 W. Ambele dispozitive asigură o utilizare confortabilă și experiențe de divertisment captivante datorită ecranelor mari, nova Y90 dispunând de un ecran HUAWEI Edgeless FullView de 6,7 inch și o ramă ultra-îngustă, iar nova Y70 de un ecran HUAWEI FullView de 6,75 inch. Funcțiile de fotografiere remarcabile, designul elegant și spațiul generos de stocare transformă dispozitivele în smartphone-uri excelente pentru toate scenariile, la prețuri competitive.

HUAWEI Mate Xs 2 – cel mai ușor smartphone pliabil

HUAWEI Mate Xs 2, noul smartphone vârf de gamă de la Huawei, are un design pliabil spre exterior și corp ultra-ușor, ultra-subțire. Când este deschis, ecranul lui Mate Xs 2 devine plat și neted precum oglinda, oferind utilizatorilor o experiență pliabilă mai captivantă, perfectă atât pentru divertisment, cât și pentru muncă. Smartphone-ul este echipat și cu alte funcții emblematice, cum ar fi camera True-Chroma de 50 MP cu HUAWEI XD Optics, ce duce fotografia la un alt nivel. Cu bateria de 4600 mAh a noului dispozitiv, cu HUAWEI SuperCharge de 66 W pentru încărcare ultra-rapidă, preocupările legate de rezistența modestă a bateriei smartphone-urilor pliabile sunt de domeniul trecutului.

HUAWEI MatePad Paper – prima tabletă E-Ink 

Huawei a lansat și prima sa tabletă E-ink, MatePad Paper. Concepută pentru a fi portabilă, HUAWEI MatePad Paper se evidențiază printr-un factor de formă subțire și o greutate redusă de aproximativ 360 g, oferind o lectură de calitate chiar din palmă. HUAWEI MatePad Paper este echipată cu un ecran HUAWEI FullView de 10,3 inch, care le oferă utilizatorilor o experiență de citire ce nu obosește ochii, devenind primul ecran E Ink din lume cu certificare TÜV Rheinland pentru un ecran asemănător hârtiei. Combinația unică ecran – stilou pentru o experiență office revoluționară aduce senzația scrisului pe hârtie în momentul în care vârful stiloului atinge ecranul tabletei, producând un „foșnet” plăcut în timpul scrisului. Această senzație familiară, asemănătoare hârtiei, le permite utilizatorilor să se lase rapid absorbiți de scris.

 

HUAWEI FreeBuds Pro 2 – primul sistem dublu de sunet de înaltă rezoluție TWS din lume

În segmentul audio, Huawei a lansat un dispozitiv care îi va bucura pe toți fanii muzicii – FreeBuds Pro 2. Noile căști se remarcă prin calitatea rafinată a sunetului, datorată sistemului audio dublu. Adoptând două convertoare digital-analogice (DAC) integrate pe cip, un driver dinamic cu patru magneți cu crossover digital avansat, ce îi permite dispozitivului să distingă între frecvențele înalte și cele joase și un codec LDAC de înaltă rezoluție, HUAWEI FreeBuds Pro 2 oferă cea mai bună calitate a sunetului din industrie. Primul sistem Triple MIC ANC TWS de pe piață este capabil să ofere cu 15% mai multe funcții de reducere a zgomotului în comparație cu modelul anterior. În anumite scenarii, poate fi atinsă o performanță maximă de reducere a zgomotului de 47 dB. Căștile HUAWEI FreeBuds Pro 2 sunt echipate și cu trei algoritmi dinamici de optimizare a ascultării sunetului, capabili să detecteze în timp real modificările de volum, diferențele din structura canalului auditiv și modificările din modul de purtare. Integrându-se în strategia Huawei Seamless AI Life, noile căști oferă o conectivitate ușoară cu orice sistem de operare pentru smartphone și o utilizare excelentă în toate scenariile de zi cu zi.

 

Prețurile de lansare

Utilizatorii vor putea achiziționa smartphone-ul HUAWEI Mate Xs 2 la prețul de 9999 lei, HUAWEI nova Y70 la prețul de 949 lei, dar și HUAWEI MatePad Paper la 2399 lei alături de noile căști HUAWEI Freebuds Pro 2 la prețul de 899 lei. Cel mai recent laptop de la Huawei, MateBook D16, va putea fi achiziționat, în funcție de caracteristicile necesare utilizatorilor la prețuri între 4199 și 5999 lei. În ceea ce privește smartphone-ul nova Y90, acesta va fi disponibil pentru precomandă începând cu a doua jumătate a lunii iulie.