Huawei Nova 8i și 9. Noile telefoane, lansate pe piața românească

Data: 22/10/2021 | Autor: .

Huawei a lansat două noi telefoane din seria Nova: vârful de gamă HUAWEI nova 9 și HUAWEI nova 8i. Până pe 31 octombrie, ambele telefoane dispun de o ofertă bundle alături de dispozitive audio, atât pe www.huaweistore.ro cât și în rețelele de retail partenere.

 

Vârful de gamă HUAWEI nova 9 este disponibil pentru precomandă în perioada 21-31 octombrie, alături de o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4, la prețul de 2.499 lei, în două variante de culori: Starry Blue și negru. În timp ce HUAWEI nova 8i este disponibil deja în magazine, și până la 31 octombrie, vine cu o pereche de căști HUAWEI Freelace la 1.499 lei, în culorile Moonlight Silver și Starry Black. Ambele pot fi găsite atât pe www.huaweistore.ro, cât și la partenerii de retail.

Pentru a beneficia de extra garanția de 12 luni de protecție a ecranului pentru oricare dintre noile smartphone-uri lansate, nova 9 sau nova 8i, utilizatorii trebuie sa dețină un ID HUAWEI la data de 21 octombrie. Aceștia trebuie să se logheze în aplicația MyHUAWEI, de unde pot revendica opțiunea de extra garanție.

 

HUAWEI nova 9, camera cu rezultate excelente pe timp de noapte

 

Chiar dacă HUAWEI nova 9 are o baterie mare și ecran lat, rămâne ultra-ușor și la îndemână, cu o grosime de numai 7,77 mm și o greutate de aproximativ 175g.

Datorită sistemului Ultra Vision Camera System, care include o cameră principală de 50MP RYYB Ultra Vision, o cameră cu unghi ultra-Wide 8MP, o cameră de 2MP, și o cameră macro de 4cm, utilizatorul va putea imortaliza portrete remarcabile, panorame, fotografii de oraș, sau prim-planuri.

Utilizând modurile dedicate pentru fotografie pe timpul nopții, cum ar fi Extreme Night Trage și Night Portret, utilizatorul poate avea parte de poze la o calitate excelentă, luminoase, dar nu supraexpuse, ale imaginilor realizate în lumină scăzută.

 

HUAWEI nova 9 oferă caracteristici extinse de filmare 4K, cum ar fi înregistrarea continuă față/spate, stabilizare video AIS și Night Selfie Video. Prin urmare, nova 9 permite surprinderea momentelor remarcabile atât prin fotografii, cât și video, chiar și pe timp de noapte.

 

HUAWEI nova 9 împachetează un 4300mAh într-o baterie cu trei electrozi cu un singur miez pentru a oferi suport pe tot timpul zilei, păstrând, în același timp, dispozitivul mic și ușor. Este nevoie de doar 15 minute pentru a încărca bateria la 53 la sută, și 38 de minute pentru o încărcare completă, datorită suportului 66W HUAWEI SuperCharge. Cu nova 9, încărcarea va fi mai ușoară ca oricând.

 

HUAWEI Nova 9 este alimentat de platformă mobilă 6nm Snapdragon 778G 4G.

 

HUAWEI nova 9 este, de asemenea, echipat cu un VC Lichid de răcire și filme de răcire Grafen, care simt inteligent temperatura smartphone-ului și reglează performanța pentru a menține dispozitivul rece, făcându-l să funcționeze impecabil pe termen lung.

 

 HUAWEI nova 8i

HUAWEI nova 8i are un excelent ecran de 6,67 inci, HUAWEI Edgeless Display, oferind claritate și redare video sau jocuri la o înaltă calitate. Acest ecran 1080 x 2376, FHD+, cu un raport de 94,7% din ecran în corp,  suportă gama de culori DCI-P3 și prezintă culori reale și detalii vii.

 

Noul smartphone Nova vine cu o caracteristică îmbunătățită Eye Comfort, care a trecut certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light și poate filtra lumini albastre dăunătoare, reducând la minimum decolorarea galbenă.

Afișajul suportă, de asemenea, o rată de eșantion tactil 180Hz pentru o reacție maximă, ceea ce se traduce într-un avantaj, atunci când vine vorba despre jocuri.

 

Cameră AI Quad

 

Huawei nova 8i include cu o cameră AI Quad. Echipat cu un senzor de 1/1.7 inch, camera principală de înaltă rezoluție de 64MP permite surprinderea cu ușurință a imaginilor cu detalii clare și suportă ieșirea directă a fotografiilor cu aceste specificații.

 

Camera cu unghi ultra-Wide 120° permite utilizatorilor să surprindă mai mult conținut în fiecare fotografie, fie în timpul unei drumeții, fie în timpul unei întâlniri de familie. În timp ce cu camera Macro poate fi realizată o fotografie de aproape la detalii fine, la o distanță de doar 4 cm față de obiectiv.

 

HUAWEI nova 8i vine cu funcția Super Night Shot 2.0, astfel încât utilizatorii pot realiza fotografii deosebite cu ușurință în timp ce merg pe jos pe străzile colorate ale orașului.

 

HUAWEI nova 8i aduce 66W HUAWEI SuperCharge și o baterie mare de 4300mAh. Datorită tehnologiei inovatoare tri-electrod cu o singură celulă, HUAWEI nova 8i poate fi încărcat la 68% în doar 20 de minute și poate fi încărcat complet în doar 38 de minute.

În plus, algoritmii AI de economisire a energiei oferă gestionarea bateriei pentru sarcini mobile, astfel încât utilizatorii să poată folosi mai bine bateria pentru jocuri și divertisment care durează pe tot parcursul zilei.

 

Folosind un design complet de antenă inteligentă 2.0, HUAWEI nova 8i are șapte antene încorporate în cele patru margini. Acest design ajută la îmbunătățirea rezistenței semnalului pentru jocuri fără probleme, chiar și atunci când dispozitivul este ținut orizontal, iar sistemul Smart Game permite utilizatorului să fie mai puțin distras în timpul jocurilor. Când este activat, acesta permite utilizatorilor să dezactiveze notificări ale apelurilor și ale mesajelor pentru jocurile selectate, astfel încât să se bucure de un joc mai captivant.

 

Mai multe detalii despre cele doua smartphone-uri pot fi găsite pe www.huaweistore.ro.