Huawei, oferte speciale de Valentine’s Day

Data: 4/02/2021 | Autor: .

Huawei, oferte speciale de Valentine’s Day

Huawei a anunțat o campanie speciala de reduceri de preturi cu ocazia Zilei Indragostitilor. Între 8-21 februarie, puteti cumpara smartwatch-urile HUAWEI Watch GT2 Pro, HUAWEI Watch GT2, HUAWEI WATCH FIT, HUAWEI Band 4 Pro și căștile wireless HUAWEI FreeBuds Pro, cu reduceri de pret de pana la 50%.

Toate detaliile campaniei și produsele din ofertă vor fi disponibile pe pagina dedicată, începând cu data de 8 februarie.

Dragostea poate implica o serie de reacții biochimice care pot fi atent monitorizate cu ajutorul tehnologiilor moderne Huawei. Spre exemplu, ritmul inimii poate fi atent monitorizat prin intermediul dispozitivelor din categoria smartwatch. Unul dintre produsele vârf de gamă din această categorie este HUAWEI WATCH GT 2 Pro, care dispune de cea mai avansată funcție de urmărire a ritmului cardiac, datorită tehnologiei actualizate HUAWEI TruSeen™ 4.0+. Designul robust și premium, alături de tehnologia de monitorizarea profesională a activităților sportive și de sănătate fac din acesta o alegere potrivită pentru o persoană specială.

De asemenea, un alt dispozitiv de top din categoria ceasurilor inteligente este și HUAWEI  WATCH GT 2, cu o baterie cu o autonomie impresionantă de două săptămâni, care poate urmări ritmul cardiac în timp real, 24 de ore pe zi. Acesta poate controla calitatea somnului, nivelul de stres și saturația de oxigen din sânge pentru a îmbunătăți cu succes starea mentală și nivelul de energie pe tot parcursul zilei. De asemenea, HUAWEI Watch GT 2  le oferă utilizatorilor posibilități nelimitate de personalizare a temelor afișate.

HUAWEI WATCH FIT este instrumentul ideal care îi poate ajuta pe consumatori să se mențină în formă și să se simtă excelent, datorită tehnologiei care încorporează funcția de antrenor personal animat. Cu o greutate de numai 21 de grame, ceasul este foarte confortabil și folositor pentru numeroase activități sportive.

O variantă inspirată pentru un cadou de Valentine’s Day este și brățara inteligentă HUAWEI Band 4 Pro cu GPS integrat, ghid de antrenament și monitorizarea stării de sănătate.

Review Huawei FreeBuds Pro. Cum se comportă cele mai noi căști wireless Huawei

Căștile HUAWEI FreeBuds Pro reprezintă o altă alegere potrivită pentru cei care apreciază calitatea superioară a sunetului, fie pentru a asculta playlistul favorit, fie pentru a se bucura de un sunet clar al apelurilor. Datorită fixării in-ear și tehnologiei inovatoare, căștile oferă o experiență audio premium, similară cu cea dintr-un studio de înregistrări.

Difuzorul integrat în mod inteligent în fiecare cască produce un sunet mai puternic, mai intens și mai clar. De asemenea, HUAWEI FreeBuds Pro oferă cea mai bună calitate audio în timpul apelurilor, pentru convorbiri clare, iar anularea activă a zgomotului elimină orice sunet cauzat de mediul din jur. Mai mult, cu HUAWEI FreeBuds gesturile sunt extrem de intuitive, pentru o experiență de utilizare excepțională.

Dispozitivele HUAWEI FreeBuds Pro, HUAWEI WATCH GT 2 Pro, HUAWEI WATCH GT 2 și HUAWEI WATCH FIT se pot sincroniza rapid și ușor cu orice smartphone, inclusiv Android și iOS. Mai mult, toate datele despre sănătate și progresul antrenamentelor fizice sunt ușor de accesat datorită aplicației Huawei Health, disponibilă pe Android și iOS.

Huawei Watch GT 2 Pro, ideal pentru sporturile de iarnă

Totodată, dispozitivele permit măsurarea inteligentă a nivelului de saturație a oxigenului din sânge (SpO2). HUAWEI WATCH GT 2 Pro monitorizeză nivelul de oxigen pe tot parcursul zilei, ceea ce înseamnă că utilizatorii îi pot verifica valoarea în timpul somnului, plimbărilor în aer liber sau activităților fizice.

Cum îți poți lua un telefon nou prin Huawei Buy Back