Huawei Watch GT 2 Pro, ideal pentru sporturile de iarnă

Data: 21/01/2021 | Autor: .

Huawei a lansat un nou smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, care oferă o mulțime de date importante inclusiv pentru amatorii de schi, de la ritmul cardiac, viteza medie, panta maximă, pista și distanța pe pârtie pentru schi fond, schi clasic și snowboarding. În plus, aceștia pot primi alerte vocale dacă datele depășesc valorile normale.

 Sportul înseamnă sănătate, iar endorfinele generate îmbunătățesc starea de spirit, astfel că noua experiență de antrenament cu Huawei Watch GT 2 Pro a fost extinsă de la 9 la 15 moduri sport. Totodată, sistemul actualizat TruSeen™ 3.5 poate detecta, urmări și raporta cu mai multă precizie activitatea frecvenței cardiace.

Pe lângă o durată de viață a bateriei de două săptămâni și o gamă largă de funcții sport și de sănătate, smartwatch-ul oferă sfaturi profesionale și funcții de control inteligent de vârf. În plus, acesta poate monitoriza cu precizie datele pentru peste 100 de moduri de antrenament.

Antrenament pe tot parcursul anului

Ceas smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Nebula Gray

Pentru că iarna nu trebuie să însemne o pauză de la sportul favorit, ci o opotunitate pentru păstrarea celei mai bune forme fizice, dispozitivul Huawei Watch GT 2 Pro a dezvoltat mai multe funcții speciale pentru a ține evidența și pentru a încuraja progresul utilizatorilor. Spre exemplu, smartwatch-ul este prevăzut cu peste 10 cursuri de alergare profesionale, concepute științific,  pentru a oferi un ghidaj eficient pentru cei care își doresc să se mențină în formă.

Ceas smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Nebula Gray

Noile provocări sportive, care pot fi executate atât în interior, cât și afară și care permit antrenamente variate, necesită un instrument util, mereu la îndemână. Huawei Watch GT 2 Pro are un consum redus și oferă o autonomie de lungă durată a bateriei pentru urmărirea antrenamentului, detectarea ritmului cardiac, monitorizarea somnului și alte funcții.

Ceas smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Nebula Gray

Smartwatch-ul funcționează perfect cu orice smartphone, inclusiv Android și iOS. Mai mult, toate datele despre sport și sănătate sunt ușor de accesat datorită aplicației Huawei Health, disponibilă pe Android și iOS.

Cum îți poți lua un telefon nou prin Huawei Buy Back

Pretul lui Huawei Watch GT 2 Pro

Pretul lui Huawei Watch GT 2 Pro este de 1500 de lei, unul destul de mare, dar pe măsura tehnologiei de ultimă generație.

Ceasul il poti cumpara de pe acest LINK, la cel mai bun pret.

Review Huawei MateBook X 2020. Un laptop touchscreen excelent, bun pentru filme și office