Huawei Watch. Primele imagini VIDEO cu ceasul care rescrie standardele

Data: 2/03/2015 | Autor: .

Huawei-Watch-2-gadgetreport

Chinezii de la Huawei au lansat, la Barcelona, primul lor smartwatch cu Android Wear. Huawei Watch arata atat de bine incat, daca se vor dovedi zvonurile ca va costa numai 200 de dolari, va avea un cuvant greu de spus in piata.

Huawei-Watch-1-gadgetreport

Ceasul inteligent Huawei Watch vine sa confirme un trend pe care l-am remarcat deja inca de anul trecut. Producatorii spun adio gadgeturilor cu iz futurist, din plastic, si incearca sa preia in designul noilor smartwatch-uri stilul clasic.

Chinezii au scos in evidenta faptul ca 60% din procesul de confecţionare este realizat manual.


Noul Huawei Watch vine cu un ecran rotund AMOLED, de 1,4 inch, touchscreen, cu o rezoluţie de 400 x 400 pixeli şi o densitate a pixelilor de 286 ppi.

Ceasul are un procesor quad-core Snapdragon tactat la 1.2 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB memorie internă, Bluetooth 4.1 şi rulează Android Wear.

Huawei Watch are tot felul de senzori pentru monitorizarea activitatilor fizice ale purtatorului si este compatibil cu smartphone-urile cu Android.

Huawei Watch va fi disponibil in trei variante de carcasa – auriu, argintiu si negru, cu o serie de curele confecţionate din material premium. Pretul nu a fost încă anunţat.