Hublot va lansa un ceas de 5 milioane de dolari

Data: 5/03/2012 | Autor: .

Firma elvetiana Hublot va lansa in aceasta saptamana un ceas acoperit complet cu 1.282 de diamante, evaluat la 5 milioane de dolari. Ceasul va fi prezentat, in premiera mondiala, la BaselWorld, cea mai importanta expozitie de profil din lume.

Ceasul va fi protejat de masuri seriose de securitate si va putea fi vazut numai de vizitatori atent selectionati. „Acest ceas este cel mai valoros fabricat vreodata de Hublot si partenerul sau Atelier Bunter din Geneva”, a afirmat compania.

La Basel vor fi prezente, intre 8-15 martie, cele mai mari nume in domeniul ceasornicariei si bijuteriilor, intre care Rolex, Dior si Chopard, fiind asteptati circa 100.000 de vizitatori.

Hublot a anuntat, pe de alta parte, ca va lansa la BaselWorld, doua noi ceasuri din gama Classic Fusion.

Primul va fi realizat din titan (Ref. 515.NX.0170.LR), iar al doilea din aur de 14 Karate King (pink) (Ref. 515.OX.0180.LR). Cele doua ceasuri, cu cadrane antireflective din sapphire crystal, vin cu un mecanism care asigura o autonomie de pana la 90 de ore.

Cele doua versiuni au curele negre din piele de aligator. Ceasurile vor fi lansate in versiune limitata, de 1500 de piese, si vor costa 19.000 de dolari pentru versiunea din titan si 39.000 dolari pentru cea din aur.

 Mai multe amanunte aflati de aici