The Hunger Games: Mockingjay Part 1. Primul trailer cu cel mai asteptat film al toamnei (VIDEO)

Data: 16/09/2014 | Autor: .

hunger-games-Mockingjay Part 1Lions Gate si Color Force au lansat oficial trailerul unuia dintre cele mai asteptate filme din 2014, continuarea seriei The Hunger Games. Mockingjay – Part 1 va ajunge în cinematografe pe 21 noiembrie.

Regizat de Francis Lawrence, care s-a ocupat si de regia lui Catching Fire, al doilea film din serie este adaptarea primei jumatati al celui de-al treilea volum din seria scrisa de Suzanne Collins.

The Hunger Games: Mockingjay Part 1 este primul film in care nu se va desfasura o arena a Jocurilor Foamei, actiunea fiind concentrata in jurul rebeliunii politice.

Jennifer Lawrence, alias Katniss Everdeen, eroina seriei, va fi nevoita sa intre in cea mai mare lupta de pana acum. În film îi veţi reintâlni pe Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Phillip Seymour Hoffman, Julianne Moore si Elizabeth Banks.

Pentru partea a doua, Mockingjay Part 2, cea care va incheia franciza The Hunger Games, va mai trebui sa asteptam pana pe 20 noiembrie 2015.

Actrita din Jocurile Foamei a intrat, recent, in Cartea Recordurilor, fiind desemnată eroina dintr-un film de acţiune care a înregistrat cele mai mari încasări la nivel internaţional

Intr-un anunţ publicat pe site-ul The Guinness World Records, citat de Mediafax, se spune că personajul Katniss Everdeen din franciza „Jocurile foamei/ Hunger Games”, care este interpretat de Jennifer Lawrence, este eroina dintr-un film de acţiune care a atras cele mai mari încasări, potrivitcontactmusic.com.. Primele două filme ale seriei au obţinut încasări de 1,52 miliarde de dolari la nivel mondial.

Pelicula „Jocurile foamei: Sfidarea”, al doilea al seriei, deţine şi recordul pentru filmul cu o temă post-apocaliptică cu cele mai mari încasări la nivel internaţional. Lansat în 2013, filmul a obţinut încasări de 420 milioane doar în Statele Unite. La nivel mondial, pelicula a atras încasări totale de 854 milioane de dolari.