Ieftin si rezistent! Utok a lansat noul telefon Dorel 2

Data: 26/05/2015 | Autor: .

dorel-2UTOK a lansat oficial cea de-a doua generatie a telefonului dual sim Dorel, un gadget cu o autonomie de pana la 7 zile, rezistent la apa si praf, si cu un pret de numai 299 lei.

UTOK Dorel 2 dispune de un invelis rezistent, ce obtine cu usurinta standardul IP68. In traducere libera, UTOK Dorel 2 poate rezista socurilor precum caderile de pana la un metru, poate suporta scufundari de pana la 3 metri si este complet protejat impotriva prafului.

UTOK Dorel 2 nu exceleaza la capitolul tehnic, avand un procesor single core MTK6261A, 32 Mb memorie si ruland un sistem de operare Nucleus, primitiv. Pentru apeluri este insa suficient.

UTOK Dorel 2 este echipat cu o baterie de 2000 mAh, care ii ofera o autonomie de pana la 7 zile, iar atunci cand iei o pauza intre apeluri, poti folosi camera foto, aplicatia de Radio FM si lanterna incorporata.

UTOK Dorel 2 are o memorie interna de numai 64 MB, pe care insa o poti extinde cu un card microSD, astfel ca vei putea asculta muzica si sa salvezi cate poze iti doresti.

UTOK Dorel 2 poate fi comandat de pe www.utok.ro,  la numai 299 lei.