IFA Berlin: Sony a prezentat doua noi tablete cu design-uri interesante

Nici Sony nu a stat degeaba anul acesta la IFA Berlin, compania prezentand, pe langa seria de smartphone-uri Xperia, si doua tablete cu un design cel putin interesant.

Informatiile care circula de doua zile pe internet se confirma, Sony prezentand Vaio Duo 11, device care este, potrivit producatorului, un „hybrid-style ultrabook”, practic o tableta cu o tastatura ce gliseaza in fara printr-un mecanism de tip slider. Device-ul de 11,6 inchi este construit pe arhitectura Intel, asadar va rula versiunea completa a Windows 8, iar Sony promite ca bateria va supravietui o zi intreaga.

Mai multe detalii nu sunt cunoscute, insa din fotografiile prezentate de The Verge se pot remarca un Stylus si un port VGA, semn ca Sony nu crede ca publicul este pregatit sa adopte in totalitate standardul HDMI.

Cealalta tableta prezentata de Sony este a doua generatie a Xperia Tablet S. Pastrand acelasi look ce aminteste de o revista, device-ul ruleaza Android Ice Cream Sandwich si va costa 399 de dolari.

Ceea ce diferentiaza Tablet S de concurenta este o husa/stand care are integrata o tastatura capacitiva, si care va costa in plus alti 99 de dolari.

In plus, Tablet S vine echipata cu o serie de aplicatii Sony destinate segmentului de home entertainment: o telecomanda universala si un soft ce iti recomanda show-uri pe baza celor urmarite in prealabil.

Mai multe detalii si fotografii, aici.