Ikea Uppleva. Cea mai tare parodie de pe internet (VIDEO)

Data: 30/04/2012 | Autor: .

Decizia Ikea de a dezvolta primele oferte all-in-one (mobila, electronice si electrocasnice la un loc) a starnit, asa cum era de asteptat, reactii diverse in piata.

Unii au laudat intentia Ikea de a dezvolta produse integrate, simple, moderne si eficiente, altii au ridicat semne de intrebare legate de faptul ca Ikea isi “baga nasul” si in segmentul electronicelor, acolo unde nu are deloc experienta.

Dupa ce Ikea a lansat prima reclama la noua gama de mobila denumita UPPLEVA (experienta in suedeza), cu echipamente electronice integrate, au aparut si primele parodii care fac misto de modul in care vor fi asamblate electronicele, cu ajutorul “cheitei magice”.

Iata una dintre cele mai reusite parodii, prezentate in show-ul de televiziune Conan.

Dincolo de misto-ul facut pe internet, cei de la Ikea par foarte determinati sa lanseze pe piata gama UPPLEVA. Televizoarele incluse in mobilier au diagonale cuprinse intre 24 de inci si 46 de inci, iar spatiile sunt de asa natura gandite incat sa elimine orice cablu deranjant din punct de vedere vizual. Iata clipul original Ikea.

Televizoarele vor fi produse de chinezii de la TCL, o firma putin cunoscuta in industria de profil. De aici si semnele de intrebare legate de calitatea produselor. Pretul noului mobilier va fi unul destul de bun, aproximativ 955 dolari.

Pe piata vest-europeana, noua gama de mobila UPPLEVA va fi lansata in iunie. Restul tarilor, printre care si Romania, vor vedea primele oferte abia in 2013.