I’m the next Galaxy! Un nou clip teaser pentru Samsung Galaxy S6 (VIDEO)

Data: 17/02/2015 | Autor: .

I-Am-The-Next-Galaxy

„The faster I am, the more that gets done! Este noul mesaj cu care Samsung vine sustina campania de promovare a Samsung Galaxy S6, telefon pe care îl va lansa pe 1 Martie, la Mobile World Congress de la Barcelona.

Teaserul video, lansat marti,  insista pe ideea ca Samsung Galaxy S6 va fi un telefon puternic, fara a face niciun fel de legatura cu performantele tehnice. Urmariti teaserul video mai jos.

GadgetReport.ro relata, marti, despre noul Samsung Galaxy S6 ca va fi cel mai puternic telefon pe care
Samsung l-a construit vreodata.

Samsung Galaxy S6 ar putea fi primul smartphone de top al sud-coreenilor care va veni exclusiv cu un procesor Exynos, după ce Qualcomm a înregistrat mari probleme cu noul Snapdragon 810 pe 64 de biti si astfel l-a retras, pentru moment, de pe piaţă. Telefonul va rula 3 sau 4 GB de RAM in functie de varianta.

Noul telefon Samsung Galaxy S6, ce va fi lansat la Mobile World Congress 2015, pe 1 martie, va oferi un display de 5,5 inchi cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli) şi două camere foto, una frontală de 5 MP şi celalaltă de 20 MP cu stabilizare optică. Cea principală va include un software care va optimiza fotografiile şi filmările pe timp de noapte.

Samsung Galaxy S6 ar urma sa includa o baterie de 2600 mAh, cu 200 mAh mai mica decat cea de pe S5, asta în condiţiile în care profilul telefonului s-a redus la 6,91 mm. Bateria se va incarca cel mai probabil wireless.

Detalii cititi AICI.