Imagine oficială! Acesta este noul Samsung Galaxy S8

Data: 1/03/2017 | Autor: .

Imagine oficială! Acesta este noul Samsung Galaxy S8O fotografie oficială a noului smartphone pe care sud-coreenii îl vor lansa pe 29 martie a ajuns pe internet. Imaginea a fost publicată de cunoscutul blogger Evan Blass, care afirmă că aceasta face parte din pachetul de promovare pentru noul telefon Galaxy S8, relatează GadgetReport.ro

Fotografia confirmă faptul că telefonul va avea un ecran întins pe aproape toată partea frontală a telefonului şi că butonul de Home va deveni unul virtual.

GadgetReport.ro relata, recent, că Samsung Galaxy S8 va fi disponibil în două variante. Versiunea standard Galaxy S8 va avea un ecran de 5.8 inchi, în timp ce Galaxy S8 Plus (s-a renunţat la brandul Edge) va include un display Super AMoled de 6.2 inchi.

În ambele variante, telefonul va fi propulsat de procesoarele Samsung Exynos 8895/Qualcomm Snapdragon 835 (in functie de regiune) şi 4GB/6GB.

Samsung Galaxy S8 va rula sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat de pe un spaţiu de stocare de 64GB UFS 2.1, extensibil prin microSD până la 256GB.

Samsung Galaxy S8 va promovat drept primul telefon capabil să ofere o experienţă similară cu laptopurile şi desktopurile de ultimă generaţie.

Sistemul de operare Android 7.0 va fi adaptat pentru ca, atunci când este montat în dock-ul special, să ofere o experienţă optimă pe ecranul televizorului sau monitor, similară cu cea oferită de un Chromebook.
Vom avea acces, astfel, la Word, Excel, Email şi, în general, toate aplicaţiile uzuale pe care le folosim zilnic pe un desktop sau un laptop.

Lee Kyeong-tae, vicepreședIntele companiei coreene, declara recent că Galaxy S8 va avea un design nou, o cameră foto mai bună și un serviciu bazat pe inteligență artificială. Este vorba de Viv, un asistent virtual dezvoltat de creatorii Siri, cumpărat în toamnă de producătorul coreean.

Cum Apple are SIRI, iar Google a dotat Google Pixel cu noul Google Assistant, era de aşteptat ca şi sud-coreenii să facă pasul către un serviciu bazat pe inteligență artificială.

Galaxy S8 va include o cameră principală de 12 MP, cu autofocus şi dual-pixel phase-detection, f/1.7, OIS, Auto HDR şi înregistrare în 4K. Camera de selfie va avea 8 MP şi va prezenta autofocus, f/1.7 şi înregistrare QHD.

La nivel de conectivitate, S8 va fi, bineînţeles, 4G LTE, cu dual-band Wi-Fi ac/b/g/n şi Wi-Fi Direct.
Telefonul îşi va încărca bateria de 3000 mAh (Galaxy S8) respectiv 3500 mAh (Galaxy S8 Plus), prin USB 3.0 Type-C port cu ajutorul funcţiilor de încărcare rapidă Adaptive Fast Charging şi Fast Wireless Charging.

Spre deosebire de iPhone, sud-coreenii au ales să păstreze mufa de căşti de 3,5 mm, alături de celelalte facilităţi devenite standard, precum Bluetooth, GPS, NFC, Samsung Pay, Fingerprint Scanner, Iris Scanner, Samsung KNOX şi Samsung Pass.

Telefoanele vor ajunge in Romania in luna aprilie, la preturi intre 850 si 1100 de euro, în funcţie de versiune.