Imaginile din Borat 2 devenite virale pe internet

Data: 26/10/2020 | Autor: .

Noul film Borat 2, cu Sacha Baron Cohen în rolul principal, face furori pe internet. Borat 2 nu e lipsit de controverse. Unul dintre momentele care a devenit virale pe internet este cel în care Rudy Giulliani, avocatul personal al lui Trump, a fost surprins cu mâna în pantaloni în prezența unei tinere jurnaliste.

În fapt, reporterul era Maria Bakalova, actrița care interpretează rolul fiicei lui Borat. Filmarea a fost realizată în iunie, dar ”a explodat” pe internet în ultimele două zile. Oamenii s-au distrat pe seama momentului. De notat, că Mike Pence și Rudy Giuliani au fost filmați fără acordul lor.

Un alt moment spectaculos, devenit viral, este cel în care vicepreședintele Mike Pence a fost luat prin surprindere de Baron Cohen care a apărut costumat în Donald Trump, la o conferință.

Borat 2, din a cărui distribuție fac parte și 8 actori români, se va putea vedea în 240 de țări, chiar înaintea alegerilor din SUA. În prezent, poate fi vizionat doar pe Prime Video,  platforma de streaming de la Amazon.

Pe Amazon Prime va puteți abona și din România, la un tarif similar cu cel de pe Netflix.

Prima producție Borat, lansată în 2006, a înregistrat încasări de peste 260 milioane de dolari.