Cele mai noi seriale și filme de pe Netflix. Cele mai bune producții horror

Data: 27/10/2020 | Autor: .

Suspansul, adrenalina sau tensiunea la cote maxime sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le trăiești atunci când te uiți la un film de groază. Și, dacă ești amator de astfel de senzații și îți place să te bagi singur în sperieți, Netflix a pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune producții horror disponibile acum pe Netflix, gata să-ți facă pielea de găină. 

Poți începe cu cele mai noi apariții în materie de seriale originale Netflix (Ratched, The Haunting of Bly Manor, To The Lake) sau filme Netflix (Rebecca, His House, The Paramedic). Pe lângă acestea, îți mai propunem o serie cu unele dintre cele mai urmărite și îndrăgite producții Netflix care aduc monștrii și vrăjitoarele în rolurile principale (Stranger Things, The Witcher, Chilling Adventures of Sabrina), titluri care spun poveștile unor case bântuite (The Haunting of the Hill House), filme care au la bază cărți (1922), dar și multe producții clasice (Psycho, The Conjuring, The Ring). Toate acestea și încă multe altele te așteaptă să le dai play.

P.S.: S-ar putea să vrei să dormi cu lumina aprinsă la noapte.

E horror să nu știi cum să îți personalizezi profilul Netflix, dar nu trebuie să îți bați capul cu asta, căci venim în ajutorul tău cu informații utile. Poți să îți setezi propriul profil (diferit față de partener sau copii) pentru a primi recomandări pe gustul tău. Și îți poți schimba imaginea de profil – vrei să fii Eleven, The Witcher, Lucifer sau Boss Baby? Dacă împarți contul de Netflix cu membrii mai mici ai familiei, poți adăuga un cod de 4 cifre profilului tău, pentru ca cei mici să nu îl acceseze. Click Cont>Profil și Restricții de vizionare, unde poți schimba setările pentru a adăuga o parolă. Pentru și mai mult informații despre cum îți poți personaliza contul, click aici.

 SERIALE ORIGINALE NETFLIX
SERIAL NOU
RATCHED
Acest prolog dramatic al celor întâmplate în „Zbor deasupra unui cuib” de cuci urmărește povestea asistentei medicale Ratched.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NOU
LA RÉVOLUTION

Într-o poveste reimaginată a revoluției franceze, viitorul inventator al ghilotinei descoperă o boală care îi face pe aristocrați să ucidă oamenii de rând.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NOU
OKTOBERFEST: BEER & BLOOD
În Münchenul anului 1900, ambițiosul berar Curt Prank vrea să domine profitabilul Oktoberfest cu o berărie construită cu efort și brutalitate.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NOU
THE HAUNTING OF BLY MANOR
Creatorii serialului „The Haunting of Hill House” ne prezintă următorul capitol al antologiei bazate pe povestirile cu fantome ale lui Henry James, intitulat „The Haunting of Bly Manor”.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NOU
TO THE LAKEUn virus ucigaș lovește Moscova și un grup de supraviețuitori fuge în pustietate, unde se confruntă cu amenințarea bolii, a hoților și cu problemele dintre ei.

DISPONIBIL ACUM

 FILM NETFLIX
#ALIVECând un virus periculos atacă orașul, un bărbat singuratic rămâne încuiat în casă, complet izolat, fără a putea cere ajutor și disperat să găsească o cale de ieșire.

DISPONIBIL ACUM

CADAVERDupă un dezastru nuclear, unei familii înfometate i se promite o masă contra participării la o piesă de teatru. Însă, în acest hotel, membrii publicului dispar mereu.

DISPONIBIL ACUM

REBECCAO tânără recent căsătorită ajunge la reședința impunătoare a familiei soțului ei, pe coasta mohorâtă a Angliei, unde va trebui să lupte împotriva fantasmei primei soții.

DISPONIBIL ACUM

THE BINDINGÎn timp ce o vizita în Italia pe mama logodnicului său, o femeie trebuie să lupte împotriva unui blestem care se abate asupra fiicei sale.

DISPONIBIL ACUM

VAMPIRES VS.
THE BRONX
Un grup de tineri prieteni din Bronx luptă
pentru a-și salva cartierul de o bandă de
vampiri.

DISPONIBIL ACUM

HIS HOUSE

După ce a scăpat cu greu din Sudanul de Sud măcinat de război, un tânăr cuplu de refugiați se chinuie să se adapteze într-un mic orășel englez, bântuit de forțele răului.

DIN 30 OCTOMBRIE

A BABYSITTER’S GUIDE TO MONSTER HUNTING

Eleva Kelly Ferguson e de acord să fie bonă în noaptea de Halloween și este recrutată de o organizație de bone care îi protejează de monștri pe copiii cu puteri speciale.

DISPONIBIL ACUM

HUBIE HALLOWEENHubie nu este un tip popular în Salem, Massachusetts, dar asta nu-l împiedică pe acest om bun, dar sperios să aibă grijă de siguranța orașului în noaptea de Halloween.

DISPONIBIL ACUM

THE BABYSITTER: KILLER QUEEN

La doi ani după noaptea din iad, Cole trăiește un nou coșmar: viața de liceu. În același timp, demonii din trecutul lui sunt în continuare dornici de sânge.

DISPONIBIL ACUM

THE PARAMEDIC

În urma unui accident, Ángel ajunge în scaunul cu rotile și decide să se răzbune pe cei ce l-au trădat, mai ales pe femeia care l-a părăsit chiar când avea nevoie de ea.

DISPONIBIL ACUM

NOBODY SLEEPS IN THE WOODS TONIGHT

Un grup de adolescenți dependenți de tehnologie participă la o tabără de reabilitare în pădure, însă o forță sinistră încearcă să-i scoată din joc pentru totdeauna.

DIN 28 OCTOMBRIE

THE DAY OF THE LORDBântuit de propriile păcate, un preot pensionat este atras din nou în lumea întunericului când un prieten îl imploră să o ajute pe fiica sa posedată.

DIN 30 OCTOMBRIE

 DOCUMENTARE NETFLIX
UNSOLVED MYSTERIES: VOLUMUL 2În șase noi episoade, Unsolved Mysteries conturează mai multe dispariții inexplicabile, evenimente tragice și întâmplări bizare. Poate că un spectator deține cheia rezolvării acestor cazuri. Detectivi, jurnaliști și membri ai familiei oferă teorii interesante în această serie captivantă, de la creatorii docuseriilor originale, Cosgrove / Meurer Productions și 21 Laps Entertainment, producătorii Stranger Things.

DISPONIBIL ACUM

 NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
A GO! GO! CORY CARSON HALLOWEENMatei, Chrissy și Freddie vânează cele mai mari dulciuri de acest Halloween! Dar merită să se aventureze în partea înspăimântătoare a orașului pentru niște bunătăți?

DISPONIBIL ACUM

STARBEAM: HALLOWEEN HERO

De Halloween, lacomul căpitan Barbă-Pește fură dulciurile tuturor, dar Supersteluța și Boost au câteva soluții pentru a îndrepta lucrurile!

DISPONIBIL ACUM

SUPER MONSTERS: DIA DE LOS MONSTERS  

Supermonstruleții sărbătoresc Día de los Muertos în orașul natal al Videi cu familia ei magică, noi prieteni monstruleți și o paradă… ceva de speriat!

DISPONIBIL ACUM

THE LAST KIDS ON EARTH: BOOK 3

Cei patru prieteni continuă să trăiască pe picior mare cu monștrii aliați, însă Jack se teme că un radioemițător ar putea pune capăt distracției.

DISPONIBIL ACUM

THE WORST WITCH:
SEASON 4

O serie de încercări împing la limită puterile magice ale lui Mildred și Ethel, care concurează pentru onoarea de a deveni șefe.

DISPONIBIL ACUM

 MONȘTRI ÎN ROLURILE PRINCIPALE
SERIAL ORIGINAL
STRANGER THINGS

Sezoanele 1-3Ca tribut adus filmelor clasice din anii ’80, acțiunea din Stranger Things se desfășoară în 1983, în Indiana, acolo unde un puști dispare pur și simplu fără urmă. Prietenii, familia și poliția caută răspunsuri, cu toții fiind atrași în vâltoarea unui mister extraordinar care include experimente ultrasecrete conduse de autorități, forțe supranaturale înspăimântătoare și o fetiță foarte ciudată.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL ORIGINAL
THE WITCHER

Vrăjitorul-mutant Geralt, vânător de monștri, se zbate să-și găsească locul într-o lume în care oamenii se dovedesc a fi mai răi decât fiarele.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL ORIGINAL
DRACULA

De la creatorii serialului Sherlock vine această nouă poveste despre cel mai celebru vampir: magnificul, ucigătorul și fermecătorul conte Dracula.

DISPONIBIL ACUM

 CASE BÂNTUITE
SERIAL ORIGINAL
THE HAUNTING OF HILL HOUSE
O familie destrămată înfruntă amintirile răscolite despre fosta casă și incidentele teribile care au dus la abandonarea ei. Scenele alternează între trecut și prezent.

DISPONIBIL ACUM

FILM ORIGINAL
THE OPEN HOUSE

Un adolescent (Dylan Minnette) și mama sa (Piercey Dalton) sunt asediați de forțele amenințătoare atunci când se mută într-o casă nouă.

DISPONIBIL ACUM

THE CONJURING

Bazat pe fapte reale, acest film înfiorător urmărește viața unei familii care începe să fie bântuită de spirite la ferma sa din New England.

DISPONIBIL ACUM

 BAZATE PE CĂRȚI
FILM ORIGINAL
1922Un fermier se confesează în scris că și-a ucis soția, dar moartea acesteia este doar începutul unei povești macabre. După o nuvelă de Stephen King, povestea este spusă din perspectiva lui Wilfred James, cel care admite că și-a ucis soția, dar după ce îi îngroapă trupul începe să creadă că aceasta îl bântuie.

DISPONIBIL ACUM

FILM ORIGINAL
IN THE TALL GRASS

Auzind țipărul după ajutor al unui băiat, o femeie însărcinată și fratele ei se aventurează pe un câmp imens cu iarbă și descoperă că s-ar putea să nu aibă ieșire.

DISPONIBIL ACUM

FILM ORIGINAL
GERALD’S GAME

După ce jocul sexual al soțului ei dă greș, Jessie, încătușată la pat într-o casă izolată lângă un lac, are parte de viziuni deviante, secrete ascunse și o alegere grea.

DISPONIBIL ACUM

 PENTRU ADOLESCENȚI
SERIAL ORIGINAL
CHILLING ADVENTURES OF SABRINA

Sezoanele 1-3Magia și belelele fac echipă atunci când Sabrina, pe jumătate vrăjitoare, călătorește între două lumi: cea a muritorilor și cea a Bisericii Nopții, moștenirea familiei.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL ORIGINAL
THE ORDER

Sezoanele 1-2

Hotărât să răzbune moartea mamei lui, un student jură credință unui ordin secret și se trezește prins în războiul dintre vârcolaci și practicanții magiei negre.

DISPONIBIL ACUM

FILM ORIGINAL
DEATH NOTE

Light Turner găsește un carnet supranatural și îl folosește pentru a semăna moartea, atrăgând astfel atenția unui detectiv, a unui demon și a unei fete din clasă.

DISPONIBIL ACUM

 CLASSICS

PSYCHO

Secretara unei agenții imobiliare fură din banii firmei și fuge cu ei sperând la o viață mai bună, dar ajunge la vestitul motel Bates.

DISPONIBIL ACUM

A NIGHTMARE ON ELM STREET

Folosind o mănușă cu lame de cuțit ascuțite, un ucigaș în serie desfigurat pe nume Freddy Krueger se strecoară în noapte și transformă fricile victimelor în realitate.

DISPONIBIL ACUM

HALLOWEEN

Un horror clasic în care Michael Myers evadează din ospiciu și se întoarce acasă, unde aduce măcelul în noaptea de Halloween.

DISPONIBIL ACUM

THE RING

O ziaristă urmărește un videoclip care se presupune că duce la moartea în șapte zile a oricui vede imaginile. Poate descifra misterul înainte ca ea însăși să moară?

DISPONIBIL ACUM

THE SHINING

Locuind într-un hotel pustiu și sinistru în afara sezonului, Jack Torrance e cuprins de nebunie și își terorizează soția și băiatul.

DISPONIBIL ACUM