Cel mai urmărit clip video de pe Youtube. E un cântec pentru copii

Data: 4/11/2020 | Autor: .

“Baby Shark” a devenit cel mai urmărit videoclip de pe Youtube, cu peste 7,04 miliarde de vizualizări. Clipul video a depășit, astfel, performanța înregistrată de Luis Fonsi cu hit-ul “Despacito”.

Videoclipul piesei interpretate de Luis Fonsi și David Yankee a fost publicat pe Youtube în ianuarie 2017. După doar șapte luni pe platformă a devenit cel mai urmărit clip din istoria Youtube, cu peste trei miliarde de vizualizări. În prezent, piesa latino care a spart toate topurile are 7,03 miliarde de vizualizări.

Melodia pentru copii “Baby Shark”, care are 7,04 miliarde de vizualizări, a reușit să egaleze și totodată să depășească performanța înregistrată de “Despacito”.

“Baby Shark” a fost încărcat pe platformă în 18 iunie 2016 de compania Pinkfong.   Autorul este necunoscut, acest cântec fiind cântat copiilor mici de ceva vreme, însă melodia a devenit un fenomen global după ce a fost înregistrată de un copil de 10 ani, pe nume Hope Segoine, scrie The Guardian.

Cântecul a avut prima dată success în Asia, apoi în SUA și Europa. “Baby Shark” a ajuns pe locul șase în clasamentul UK și pe locul 32 în SUA. Melodia are o durată de 2 minute, un refren ușor de reprodus și o coregrafie simplă, adorată de cei mici.