Noile filme și seriale de pe Netflix, din luna decembrie

Data: 27/11/2020 | Autor: .

Netflix anunță, pentru luna decembrie, producții noi, numai bune de urmărit alături de cei dragi. Poți începe cu: The Midnight Sky, cea mai nouă producție Sci-Fi cu George Clooney ca regizor și protagonist; The Prom, o comedie regizată de Ryan Murphy, cu Meryl Streep, Nicole Kidman și James Corden în rolurile principale; Bridgerton, un serial de epocă produs de Shonda Rhimes.

Pe lângă acestea, în decembrie ne mai întâlnim și cu: Mank, Ma Rainey’s Black Bottom, Chilling Adventures of Sabrina: Partea 4, Selena: The Series, Tiny Pretty Things, Song Exploder: Volume 2, Home for Christmas: Season 2, Big Mouth: Season 4, The Surgeon’s Cut, Knives Out, The Wife și Dragoste 2. America. Toate, și încă multe altele, te așteaptă să le dai play.

TITLURILE LUNII
  THE MIDNIGHT SKYAceastă poveste postapocaliptică îl urmărește pe Augustine (George Clooney), un savant singuratic aflat la Polul Nord, care încearcă din răsputeri să-i împiedice pe Sully (Felicity Jones) și pe colegii ei astronauți să revină pe Pământ, unde a avut loc o misterioasă catastrofă globală. Regia adaptării apreciatului roman „Good Morning, Midnight” al autoarei Lily Brooks-Dalton este semnată de Clooney. Din distribuție mai fac parte David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir și Tiffany Boone.

| Regizat de: George Clooney
| Scenariu de: Mark L. Smith
| Bazat pe romanele de: Lily Brooks-Dalton
| Produs de: Grant Heslov, p.g.a., George Clooney, p.g.a., Keith Redmon, Bard Dorros, Cliff Roberts
| Producători executivi: Barbara A. Hall, Todd Shuster, Jennifer Gates, Greg Baxter
Cu: George Clooney, Felicity Jones, David Oyelowo, Tiffany Boone, cu Demián Bichir și Kyle Chandler, cu Caoilinn Springall

DIN 23 DECEMBRIE

  THE PROMDee Dee Allen (Meryl Streep, distinsă cu trei premii Oscar) și Barry Glickman (James Corden, deținător al premiului Tony) sunt două stele ale scenei din New York și se confruntă cu o mare criză: noul lor spectacol de pe Broadway este un mare eșec și amenință să le distrugă carierele. Între timp, într-o provincie din Indiana, e elevă de liceu pe nume Emma Nolan (debutanta Jo Ellen Pellman) trăiește un tip de dramă cu totul diferit: cu tot sprijinul directorului școlii (Keegan-Michael Key), președinta comitetului de părinți (Kerry Washington) i-a interzis să participe la balul de absolvire împreună cu Alyssa (Ariana DeBose), iubita ei. Dee Dee și Barry decid că situația Emmei este cauza perfectă pentru a-și salva imaginea și pornesc la drum împreună cu Angie (Nicole Kidman, distinsă cu premiul Oscar) și cu Trent (Andrew Rannells), o altă pereche de actori cinici și dornici de un salt în carieră. Însă, când acest gen de activism izvorât din motive egoiste se întoarce pe neașteptate împotriva lor, cei patru își văd viețile date peste cap și își adună toate puterile pentru a-i oferi Emmei o noapte în care să-și poată sărbători adevărata identitate.

| Regizat de: Ryan Murphy
| Scenariu de: Bob Martin și Chad Beguelin
| Bazat pe: musical-ul Broadway de Chad Beguelin, Bob Martin și Matthew Sklar, produs pentru scenă de Bill Damaschke, Dori Berinstein și Jack Lane și bazat pe un concept original de Jack Viertel
| Produs de: Ryan Murphy, Alexis Martin Woodall, Adam Anders, Dori Berinstein, Bill Damaschke
| Producători executivi: Eric Kovtun, Doug Merrifield, Casey Nicholaw, Chad Beguelin, Bob Martin, Matthew Sklar, Todd Nenninger, Scott Robertson
Cu: Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Keegan-Michael Key, Andrew Rannells, Jo Ellen Pellman, Ariana Debose, Tracey Ullman, Kevin Chamberlin, Mary Kay Place, Nico Greetham, Logan Riley, Nathaniel J. Potvin, Sofia Deler și Kerry Washington

DIN 11 DECEMBRIE

  BRIDGERTONProdus de Shondaland și creat de Chris Van Dusen, Bridgerton o urmărește pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, care își face debutul pe piața competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenței. Sperând să calce pe urmele părinților ei și să găsească partida potrivită, dar și dragostea adevărată, Daphne pare să aibă, inițial, perspective de neegalat. Dar, pe măsură ce fratele ei mai mare începe să excludă potențiali pretendenți, Lady Whistledown o zugrăvește pe Daphne într-o lumină nefavorabilă în foaia sa de scandal. Este momentul în care apare rebelul și deosebit de dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins și, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului. Deși pretind că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracția dintre ei este de netăgăduit. Între cei doi sar scântei și sunt prinși pe neașteptate într-un duel intelectual, străduindu-se să facă față exigențelor societății în privința viitorului lor.

| Creat de: Chris Van Dusen
| Produs de: Shonda Rhimes (Shondaland)
| Bazat pe romanele de: Julia Quinn
Cu:  Adjoa Andoh, Julie Andrews, Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Bessie Carter și Harriet Cains

DIN 25 DECEMBRIE

 SERIALE ORIGINALE NETFLIX
SEZON NOU
THE HOLIDAY MOVIES THAT MADE US
Descoperă poveștile adevărate din spatele emblematicelor blockbustere de Crăciun, cu ajutorul interviurilor cu actorii și echipa, dar și al filmărilor din culise.

DIN 1 DECEMBRIE

SERIAL NOU
DO DO SOL SOL LA LA SOL

O pianistă bogată pierde totul în afară de zâmbet, dar stele strălucitoare o călăuzesc spre un orășel unde găsește speranța, un cămin și dragostea.

DIN 3 DECEMBRIE

SERIAL NOU
PRIVATE LIVES
Într-o lume în care informațiile nu mai sunt private, câțiva escroci dau în vileag un teribil sistem de supraveghere condus de guvern și de o corporație avidă.

DIN 3 DECEMBRIE

SEZON NOU
BIG MOUTH: SEZONUL 4

Clasa a opta stă să înceapă, iar gașca se luptă cu chinurile taberei de vară, dubluri dubioase, noi frontiere amoroase și un nou personaj dificil.

DIN 4 DECEMBRIE

SERIAL NOU
SELENA: THE SERIES

Cântăreața mexicano-americană Selena și familia ei muncesc din greu pentru a-și face un nume în lumea muzicii tejano, înfruntând împreună toate obstacolele de pe parcurs.

DIN 4 DECEMBRIE

SERIAL NOU
MR. IGLESIAS: PARTEA 3

Gabe începe o nouă relație și își îndeamnă elevii să-și înfrunte fricile, să aibă țeluri înalte și să creadă în ei înșiși, lecții pe care încearcă să le urmeze și el.

DIN 8 DECEMBRIE

SERIAL NOU
ALICE IN BORDERLAND
Un tânăr obsedat de jocuri video se trezește într-o versiune bizară a orașului Tokyo, unde el și alți vizitatori concurează în jocuri mortale pentru a supraviețui.

DIN 10 DECEMBRIE

SERIAL NOU
THE MESS YOU LEAVE BEHINDO profesoară începe un nou job la un liceu, dar e bântuită de moartea suspectă care a avut loc cu câteva săptămâni înainte. Curând, ea începe să se teamă pentru viața ei.

DIN 11 DECEMBRIE

SERIAL NOU
TINY PRETTY THINGS
O elevă eminentă de la o școală de balet de elită din Chicago este scoasă din schemă, iar înlocuitoarea ei intră într-o lume a minciunii, trădării și competiției acerbe.

DIN 14 DECEMBRIE

SEZON NOU
SONG EXPLODER: VOLUMUL 2The Killers, Natalia Lafourcade, Dua Lipa și Nine Inch Nails ne împărtășesc experiența lor cu privire la compoziția muzicală, într-un nou sezon dedicat artiștilor.

DIN 15 DECEMBRIE

SERIAL NOU
HOW TO RUIN CHRISTMAS: THE WEDDING
Fiica risipitoare Tumi revine acasă de sărbători și îi zădărnicește planurile de căsătorie surorii sale. Acum, ea trebuie să îndrepte lucrurile până nu e prea târziu.

DIN 16 DECEMBRIE

SEZON NOU
HOME FOR CHRISTMAS: SEZONUL 2Johanne se bucură de o relație promițătoare, dar nu scapă de certuri cu noii vecini, foști iubiți și propria-i familie, care are și ea cusururile ei.

DIN 18 DECEMBRIE

SERIAL NOU
SWEET HOME
Niște monștri cumpliți terorizează și amenință omenirea, iar acest adolescent cu probleme și demoni interiori devine singura speranță de supraviețuire a vecinilor.

DIN 18 DECEMBRIE

SERIAL NOU
EQUINOXÎn 1999, tânăra Astrid a fost martora dispariției unui autobuz plin de elevi. În 2020, ea încearcă să elucideze misterul, dar ajunge să schimbe trecutul.

DIN 30 DECEMBRIE

SEZON NOU
CHILLING ADVENTURES OF SABRINA: PARTEA 4
Sabatul înfruntă pericole terifiante, iar toate duc spre… Abis. Vrăjitoarele pornesc un război, iar Nick încearcă să o recucerească pe Sabrina. Oare e prea târziu?

DIN 31 DECEMBRIE

 FILM NETFLIX
ANGELA’S CHRISTMAS
WISH
Hotărâtă, Angela își propune să-și reunească familia de Crăciun, iar apoi pune la cale un plan pentru a ajunge din Irlanda în Australia.

DIN 1 DECEMBRIE

BOMBAY ROSE

În agitația unui oraș fascinant și polivalent, iubirea înfiripată între doi visători este pusă la încercare de simțul datoriei și de convingerile religioase diferite.

DIN 4 DECEMBRIE

MANK

Scenaristul alcoolic Herman J. Mankiewicz ne oferă o perspectivă plină de umor caustic asupra Hollywoodului anilor ’30, în timp ce încearcă să termine „Citizen Kane”.

DIN 4 DECEMBRIE

CANVAS

După o pierdere cruntă, un bunic îndurerat, care încearcă să-și recapete pasiunea pentru pictură găsește inspirația necesară pentru a crea din nou.

DIN 11 DECEMBRIE

MA RAINEY’S BLACK
BOTTOM
În 1927, „mama bluesului” și trupa ei se adună într-un studio de înregistrări din Chicago, unde tensiunile încep să crească. Un scenariu după piesa lui August Wilson.

DIN 18 DECEMBRIE

BREAK

După un accident grav, Lucie încearcă să se redescopere ca dansatoare și îl întâlnește pe Vincent, un breaker talentat, care se confruntă cu propriile-i complexe.

DIN 3 DECEMBRIE

CHRISTMAS CROSSFIRE

Un bărbat oprește o tentativă de crimă, iar apoi fuge de ucigași împreună cu potențiala victimă, în timp ce o femeie pe care a cunoscut-o recent încearcă să dea de el.

DIN 4 DECEMBRIE

ROSE ISLAND

Un inginer excentric își clădește propria insulă în largul coastei italiene și o declară „națiune”, atrăgând atenția întregii lumi și a
guvernului.

DIN 9 DECEMBRIE

A CALIFORNIA
CHRISTMAS
Nedorind să renunțe la o viață luxoasă, un bogătan fermecător se dă drept grăjdar pentru a o convinge pe proprietara unei ferme să-și vândă terenul înainte de Crăciun.

DIN 14 DECEMBRIE

COPS AND ROBBERS 

Acest scurtmetraj animat este bazat pe un clip creat pe 6 mai 2020, în care este recitată o poezie ca reacție la adresa uciderii lui Ahmaud Arbery.

DIN 28 DECEMBRIE

 COMEDII ORIGINALE NETFLIX
HAZEL BRUGGER: TROPICALUn spectacol special de stand-up în care comediana Hazel Brugger ne spune ce crede ea despre gâște gălăgioase, ginecologi vorbăreți, împrumuturile din Germania și altele.

DIN 2 DECEMBRIE

NATALIE PALAMIDES: NATE – A ONE MAN SHOW

Duritatea își descoperă latura delicată în figura lui Nate Palamino, jucat de comediana Natalie Palamides, care disecă la scenă deschisă decepțiile în dragoste.

DIN 1 DECEMBRIE

 DOCUMENTARE NETFLIX
THE SURGEON’S CUTPersonajele din această producție sunt filosofii, povestitorii și pionierii domeniilor în care profesează. Un serial documentar care inspiră. Vorbește despre viața și cariera a patru chirurgi de excepție.

DIN 9 DECEMBRIE

GIVING VOICE

Studenți din toată SUA participă la audiții pentru un loc la Concursul de monologuri August Wilson, care culminează cu o rundă finală captivantă pe Broadway.

DIN 11 DECEMBRIE

ANITTA: MADE IN HONORIO

Un documentar intim și profund, în care Anitta, regina pop din Brazilia, ne vorbește despre faimă, familie, etica profesională și viața din spatele reflectoarelor.

DIN 16 DECEMBRIE

 NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
CAPTAIN UNDERPANTS MEGA BLISSMASCrăciunul devine ciudat… extrem de ciudat după ce George și Harold se întorc în timp pentru a schimba câteva dintre tradițiile îndrăgitei lor sărbători.

DIN 4 DECEMBRIE

ASHLEY GARCIA: GENIUS IN LOVE: CHRISTMAS

Este cea mai frumoasă perioadă a anului! Până când, în Ajunul Crăciunului, Ashley e bântuită de imaginile unui viitor nu foarte festiv.

DIN 9 DECEMBRIE

HILDA: SEASON 2

Hilda explorează noi locuri și ascunzători de pe lângă Trolberg, dar pasiunea ei pentru aventură și un sentiment de independență riscă să o bage în bucluc.

DIN 14 DECEMBRIE

FAST & FURIOUS SPY RACERS: SEASON 3: SAHARADomnișoara Nicăieri și Gary sunt dispăruți în Sahara, iar Echo îi conduce pe spioni într-o misiune prin care încearcă să găsească și să prindă niște inamici din trecut.

DIN 26 DECEMBRIE

GO! GO! CORY CARSON: SEASON 3

Mașinuța-băiețel Matei Mașinescu revine cu un nou sezon animat și te invită să îl însoțești în aventurile cu familia și prietenii prin orașul Bumperton.

DIN 26 DECEMBRIE

 TITLURI LICENȚIATE
21 BRIDGES
DIN 1 DECEMBRIE
COUNTDOWN
DIN 1 DECEMBRIE
DAY ONE – CONCERT FOR
NO ONE

DIN 1 DECEMBRIE
DRAGOSTE 2. AMERICA
DIN 1 DECEMBRIE
EUROTRIP
DIN 1 DECEMBRIE
HUGO
DIN 1 DECEMBRIE
JEXI
DIN 1 DECEMBRIE
KNIVES OUT
DIN 1 DECEMBRIE
MARIE ANTOINETTE
DIN 1 DECEMBRIE
SECOND ACT
DIN 1 DECEMBRIE
THE WIFE
DIN 1 DECEMBRIE
THINK LIKE A DOG
DIN 1 DECEMBRIE
WAR OF THE WORLDS
DIN 1 DECEMBRIE
REPLICAS
DIN 15 DECEMBRIE
CRULIC – DRUMUL SPRE DINCOLO
DIN 16 DECEMBRIE
PET SEMATARY
DIN 18 DECEMBRIE
FUNERALII FERICITE
DIN 21 DECEMBRIE
GODZILLA: KING OF THE MONSTERS
DIN 30 DECEMBRIE
BRIDGET JONES’S DIARY
DIN 31 DECEMBRIE
E.T.
THE EXTRA-TERRESTRIAL

DIN 31 DECEMBRIE
THE EMOJI MOVIE
DIN 31 DECEMBRIE
TOWER HEIST
DIN 31 DECEMBRIE
 ACTION & ADVENTURE PICTURES
INDIANA JONES AND THE KINGDOM OF THE CRYSTAL SKULL
DIN 1 DECEMBRIE
ANGEL HAS FALLEN
DIN 1 DECEMBRIE
EAGLE EYE
DIN 1 DECEMBRIE
JACK REACHER
DIN 1 DECEMBRIE
VENOM
DIN 2 DECEMBRIE
ROBIN HOOD
DIN 30 DECEMBRIE
DRACULA UNTOLD
DIN 31 DECEMBRIE
HULK
DIN 31 DECEMBRIE