,,Tom si Jerry” se întorc. Primele imagini din noul film ce va debuta în 2021

Data: 18/11/2020 | Autor: .

Anul acesta s-au implinit 80 de ani de la crearea legendarelor personaje Tom şi Jerry, şoarecele şi pisica care au făcut fericite zeci de generaţii. Cei mai iubiţi rivali din lume ce numără milioane de fani în întreaga lume își duc jocul de-a șoarecele și pisica pe marile ecrane anul viitor. ,,Tom si Jerry” se întorc în 2021, cu un nou film.

 Acţiunea filmului „Tom &Jerry” în regia lui Tim Story începe când Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de el. Lupta dintre pisică și șoarece care urmează amenință să distrugă cariera ei, nunta și, in consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei.

Un amestec fermecător de animație clasică și acțiune live, noua aventură pe marele ecran a lui Tom și Jerry aduce personajele iconice pe un teren nou și îi obligă să facă ceva de neimaginat …sa lucreze împreună pentru a se salva.

 Filmul „Tom & Jerry” îi are în rolurile principale pe Chloë Grace Moretz („Neighbours 2: Sorority Rising”, „The Addams Family”), Michael Peña („Cesar Chavez”, „American Hustle”, „Ant-Man”), Rob Delaney („Deadpool „2”, „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), Colin Jost („How to be Single”, „Saturday Night Live”) și Ken Jeong („Crazy Rich Asians”, „The Hangover”, „Transformers : Întunericul lunii „).

Filmul este regizat de Tim Story („Fantastic Four”, „Think Like a Man”, „Barbershop”) și produs de Chris DeFaria („The LEGO Movie 2″, „Ready Player One”, „Gravity”).

Este scris de Kevin Costello, pe baza unor personaje create de William Hanna și Joseph Barbera. În calitate de producători executivi sunt Tim Story, Adam Goodman, Steven Harding, Sam Register, Jesse Ehrman și Allison Abbate. Echipa creativă de realizare a filmului include directorul de fotografie Alan Stewart, designerul de producție James Hambidge, editorul Peter S. Elliot și designerul de costume Alison McCosh. Muzica este compusă de Christopher Lennertz.

O reprezentare Warner Bros. Pictures și Warner Animation Group, un film Tim Story, filmul  „Tom & Jerry” va fi distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures. În România filmul va fi distribuit de Vertical Entertainment.