În jurul lumii cu Ozzy și Jack. Un nou serial de calatorii la History

Data: 6/10/2016 | Autor: .

În jurul lumii cu Ozzy și Jack. Un nou serial de calatorii la HistoryCanalul TV History lanseaza, pe 11 octombrie, de la ora 21, un nou serial de calatorii, ai carui protagonisti sunt celebrul rocker Ozzy Osbourne și fiul lui, Jack. Cei doi calatoresc in jurul lumii cu scopul de a afla mai multe despre istorie și unul despre celălalt, relatează GadgetReport.ro

Ca doi pasionați de istorie auto-proclamați, Ozzy și Jack pleacă în călătorie pentru a vizita câteva dintre locurile cele mai încărcate de istorie, într-o aventură ce conține o doză bună de relaționare tată-fiu. Seria în zece părți se va dovedi edificatoare pentru amândoi, va alimenta pasiunea lor pentru istorie și va fi presărată cu momente amuzante pe tot parcursul acesteia.

În jurul lumii cu Ozzy și Jack. Un nou serial de calatorii la History

Nu vor avea însoțitori de drum, autocare de turneu sau limite impuse, de această dată, ci doar o lista de locuri iconice pe care să le viziteze, precum Muntele Rushmore, Stonehenge, Alamo, Roswell, Jamestown Settlement și Sun Studios.

În drumul lor, cei doi vor întâlni o serie de personaje pline de culoare, de la „adevăratul” rege Arthur, care-i unge cavaleri la Glastonbury, până la exploratorul Rattlesnake Randy, care și-a dobândit porecla grație unor evenimente foarte neobișnuite.

Serialul “În jurul lumii cu Ozzy și Jack” are premiera în exclusivitate pe HISTORY marți, 11 octombrie, la ora 21.