Starurile din Top Gear, într-un teaser epic pentru The Grand Tour

Data: 7/10/2016 | Autor: .

Starurile din Top Gear, într-un teaser epic pentru The Grand TourCunoscuţii realizatori de televiziune Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May apar într-un teaser video extrem de spectaculos care promovează emisiunea The Grand Tour pe care o vor realiza pe Amazon Prime, relatează GadgetReport.ro

Clipul video, de 94 de secunde, abundă în imagini incendiare, în care apar maşini de curse, decoruri exotice, jet-sky-uri etc.

Noua emisiune The Grand Tour va avea premiera pe 18 noiembrie.

Cei trei realizatori TV au părăsit BBC după ce Jeremy Clarkson a fost dat afară pentru că s-a certat cu echipa tehnică. Între timp, Jeremy Clarkson a ajuns la o înţelegere cu tehnicianul BBC pe care l-a agresat, oferindu-i acestuia 100.000 de lire sterline pentru a scăpa de acuzaţiile de discriminare rasială şi injurii.

Presa internaţională speculează că Amazon încearcă să exploateze capitalul de imagine şi audienţa de zeci de milioane de telespectatori pe care Top Gear o avea la nivel global, astfel că lansarea va fi atent pregătită şi însoţită, cel mai probabil, de o ofertă comercială dedicată.