A inceput febra Galaxy S III. Mai sunt cateva zile pana la lansare

Data: 17/04/2012 | Autor: .

Lansarea noului model Samsung Galaxy S III va avea loc la Londra, pe 3 mai. Telefonul quad-core va fi promovat drept smartphone-ul oficial al Jocurilor Olimpice 2012 care se vor desfasura in capitala Marii Britanii, scrie presa internationala.

Samsung a trimis, luni, invitatiile la conferinta de presa in care va fi prezentat noul telefon. Gadgetul va fi lansat, simultan, si la New York, Seoul si Dubai.

Chiar daca pe invitatie nu este specificata lansarea telefonului, opinia presei internationale este unanima, anticipand lansarea noului gadget.

Potrivit androidadvices.com, telefonul va a avea un display Super Plus HD AMOLED de 4.65 inch, cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli, un procesor de 1.5 GHz Exynos quad-core, 1 GB memorie RAM, un spatiu de stocare de 32 GB si doua camere – una de 2 MP frontala si o alta de de 8 megapixeli capabila sa inregistreze in Full HD.

Smartphone-ul va suporta tehnologia 4G LTE si va rula Android 4.0.

Noul S III ar urma sa aiba o grosime de numai 7 mm, mai subtire cu 1 mm decat HTC Ville si cu 0,1 mm fata de Moto RAZR. GalaxyS II are o grosime de 8.49 mm.

Noul Galaxy S III cantareste 118 grame, va veni in doua culori – negru si albastru – si va avea o baterie de 1750 mAh.