A inceput numaratoarea inversa: Romania, in febra iPhone 4S

Data: 10/11/2011 | Autor: .

Orange si Vodafone vor lansa in aceasta seara, in Romania, telefonul iPhone 4S.  Cei doi operatori vor organiza, la aceeasi ora, 22.00, evenimente speciale in care clientii vor putea testa si comanda noul smartphone.

Lansarea telefonului Vodafone va avea loc in noaptea de joi spre vineri, incepand cu ora 22.00, in mall-ul Plaza Romania din Bucuresti.

Orange va organiza, la aceeasi ora, un eveniment similar in Grand Cinema Digiplex din mall-ul Baneasa.

Clientii vor putea sa testeze smartphone-ul si sa il comande. „In cadrul evenimentului, specialistii vor demonstra noile capacitati ale iPhone 4S, precum noul sistem de operare iOS 5, serviciile iCloud, noua camera de 8MP, Siri sau aplicatiile dezvoltate de Orange, disponibile si pentru utilizatorii iPhone: Orange film, TV Live de la Orange si Contul tau Orange”, se arata intr-un comunicat Orange.

Cosmote nu a pregatit niciun eveniment dedicat, insa a anuntat ca iPhone 4S va putea fi testat incepand de astazi in 250 de magazine proprii si Germanos din tara.

La Vodafone, telefonul, in versiunea de 16GB, este oferit gratuit la un abonament lunar de 80 de euro pentru o perioada de doi ani. Fara conectare, acesta costa 677,35 de euro. Mai multe detalii aici

La Orange, acelasi telefon are preturi ce pornesc de la 179 de euro impreuna cu un abonament de 49 de euro pe 2 ani. Fara contract, telefonul de 16GB costa 699 de euro.

La Cosmote, iPhone 4S de 16 GB costa 799 lei impreuna cu un abonament lunar de 48,36 euro pentru o perioada de 2 ani. Mai multe detalii aici

Dincolo de ofertele Vodafone, Orange si Cosmote, telefonul poate fi comandat pe mai multe site-uri de internet. Emag a livrat deja primele 200 de telefoane unor clienti care le-au precomandat. Cititi detalii aici.

iPhone 4S este disponibil, in prezent, in 29 de tari, iar pana la finele anului va ajunge pe 70 de piete internationale. In Statele Unite, smartphone-ul costa 199 dolari pentru varianta de 16 GB, 299 dolari pentru cea de 32 GB si 399 dolari pentru cea de 64GB.

 Apple a lansat noul model iPhone 4S pe 14 octombrie in SUA,Australia,Canada, Franta,Germania, Japonia si Marea Britanie. “iPhone 4S s-a vandut in 4 milioane de unitati in primul weekend, dublu fata de versiunea iPhone 4”, a  declarat Philip Schiller, vicepresedintele Apple.

Puteti citi aici  reviewul noului telefon.

 iPhone 4s – intre sperante si dezamagiri

71% dintre americani afirma ca nu au fost dezamagiti de faptul ca Apple a lansat iPhone 4S, in locul generatiei a cincea, insa 47% dintre posesorii de iPhone 4 ar fi vrut un alt model fata de upgrade-ul lansat de Apple.

Datele apar intr-un sondaj de opinie realizat de Retrovo si la care au raspuns 1300 de americani, esantion reprezentativ pentru profilul consumatorilor din SUA.

Studiu arata ca numai 29% dintre americani au fost dezamagiti de noua versiune a smartphone-ului iPhone.

7% dintre consumatori ar fi vrut ca noul telefon sa fi avut un ecran mai mare, 11% s-au asteptat la un nou design, iar 17% sperau ca iPhone sa primeasca tehnologie 4G. Cititi mai multe detalii aici