Incredibil dar adevarat! Miracle Machine, masina care transforma apa in vin (VIDEO)

Data: 7/03/2014 | Autor: .

Miracle-Machine

Miracolul biblic al transformarii apei in vin si-a gasit o reprezentare in realitate. O firma americana a creat un dispozitiv, botezat cum altfel decat “Miracle Machine”, care transforma apa chioara in tot felul de sortimente de vin. Si vorbim de o bautura naturala, din struguri, nu de una din prafuri, artificiala.

Pariu ca Isus nu putea sa jongleze cu Pinot Noire-ul si Cabernet-ul Sauvignon cum o fac cei de la Miracle Machine.

Masina arata ca un dozator de cafea in care pui apa, struguri si esente. Aparatul le combina si iti serveste bautura dupa preferinte. Tehnologia nu e o mare filozofie, insa designul si simplitatea ideii trebuie remarcate.

Gadgetul are un recipient special termo-plastic in care are loc o fermentare rapida, un motor care amesteca ingridientele, un senzor de temperatura si un microprocesor care controleaza intregul proces tehnologic.

Foarte interesant este si faptul ca poti comanda masinii sa iti prepare un anumit tip de vin direct de pe telefonul mobil sau tableta, prin bluetooth.

Miracle Machine are o aplicatie de iPhone dedicata in care poti seta tot felul de combinatii in asa fel incat sa realizezi vinul perfect.

Urmariti cum functioneaza masina in clipul video de mai jos.

Mai multe detalii despre inventie aflati de pe site-ul oficial.