INCREDIBIL! Galaxy S5 spulbera Galaxy S6 la un test relevant

Data: 26/03/2015 | Autor: .

gizmodo-test

Samsung a promovat camera foto de 16 MP de pe noul Galaxy S6 drept cea mai buna din piata, peste tot ce a produs pana acum si cu mult peste cea de pe iPhone 6. Realitatea arata insa ca exista capitole la care nu este chiar cea mai buna, dovada un test facut de Gizmodo, care ii spulbera aura de invincibilitate.

Cei de la Gizmodo au inclus in teste noul Galaxy S6, iPhone 6, Galaxy S5, HTC M9 si Nokia Lumia 930. Au fotografiat acelasi lucru cu toate telefoanele si apoi au comparat imaginile.

La testul de fotografie cu flash, cele mai bune poze au iesit, surprinzator, cele facute cu camera de pe Galaxy S5, urmate de cele cu Galaxy S6.

Samsung Galaxy S5 a iesit in fata modelului Galaxy S6 si la capitolul „cele mai bune culori„, situandu-se pe locul secund dupa iPhone 6.

Iar la cele realizate cu functia HDR activa, Samsung Galaxy S5 s-a situat pe picior de egalitate cu Galaxy S6 si iPhone 6.

In privinta detaliilor, cele mai bune imagini au fost realizate de camera de pe Lumia 930, urmate de cele cu Galaxy S6.

Cele mai bune fotografii in conditii de lumina scazuta le-au facut Galaxy S6 si iPhone 6, urmate de cele realizate cu Lumia 930.

gizmodo-test-lowlight

Potrivit testerilor de la Gizmodo, pe ansamblu se poate spune ca senzorul de pe Galaxy S6 este cu siguranta imbunatatit fata de S5, in special pe partea de procesare.

Detaliile sunt mai naturale, afirma acestia. Chiar daca Galaxy S5, iPhone 6 si Lumia 930 au castigat cele mai multe teste, Galaxy S6 ofera cea mai buna balanta de culori, in redarea naturala a culorilor. Detalii si imagini cu testele facute vedeti pe Gizmodo.

Mai multe detalii despre Galaxy S6 aflati din materialul de aici.

Daca v-a placut informatia, va invitam sa dati like sau share pe Facebook.